Me Naiset: Rosanna Kulju joutui tekemään kaksi aborttia: "Olin kauhuissani"

Uutiset | 25.07.2019 13:25

Miss Helsinki -kilpailua vetävä Rosanna Kulju kertoi Me Naiset -lehden haastattelussa elämänsä raskaista hetkistä.

Rosanna kertoi lehden haastattelussa tulleensa raskaaksi ensimmäisen kerran 16-vuotiaana. Hän seurusteli itseään vanhemman miehen kanssa, joka paljastui päihderiippuvaiseksi.

Lue myös: Rosanna Kulju joutui himokkaiden raksamiesten huutelun kohteeksi - näin hän reagoi tilanteeseen!

Ensimmäinen raskaus paljastui miehen ollessa vieroitushoidossa, ja Rosanna oli päättänyt tehdä abortin. Mies päästettiin vieroitushoidosta toimenpiteen ajaksi.

Abortti tehtiin lääkkeillä sairaalassa. Lääkäri kertoi Rosannalle, että hän alkaa vuotaa verta muutama tunti pillerin ottamisen jälkeen. Hän ei kuitenkaan kertonut, että seassa tulisi nyrkin kokoisia verimöykkyjä.

- Olin kauhuissani. Ajattelin, että kyseessä oli sikiö, vaikka oikeasti möykky oli vain lääkeaineen paakkuunnuttamaa verta, Rosanna muisteli.

Lue myös:  Rosanna Kuljun podcast pureutuu seksikumppanien määrään: ”Mä laskin omani ja pääsin sellaiseen summaan, että lopetin….”

Uusi raskaus

Rosanna tuli toistamiseen raskaaksi alle vuosi abortin jälkeen. Päällimmäisenä hän tunsi epäuskoa, koska hän söi e-pillereitä.

Lue myös: Näin Rosanna Kulju nousi baarityöntekijästä Miss Helsinki -missimammaksi – luopui parisuhteesta unelmien vuoksi: ”Valitsin itseni”

Rosanna päätyi jälleen aborttiin. Hän oli bussissa matkalla sairaalaan, kun verenvuoto alkoi. Esilääkitys oli aiheuttanut hänelle keskenmenon.
Aborttien jälkeen gynekologi tutki hänet, ja e-pillerit vaihdettiin kierukkaan. Rosanna hämmästelee yhä sitä, ettei henkisiin haavoihin tarjottu mitään apua.

- Tuntuu uskomattomalta, ettei hoitoon kuulu edes yhtä kertaa psykologin vastaanotolla.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!