Uutiset

Me Naiset: Martina Aitolehti laukoo suorat sanat rikkoutuneesta suhteestaan Stefan Thermanin kanssa: "Olen pari vuotta pyytänyt häntä hakemaan apua!"

27.05.2020 08:16

Tänä keväänä liikemies Stefan "Stefu" Thermanista, 32, draamantäyteisesti eronnut fitness-yrittäjä Martina Aitolehti, 37, on avautunut kariutuneesta suhteesta Me Naiset -lehden haastattelussa.

Martina kertoo, miten hän oli jo kauan sitten huomannut pariskunnan menevän eri suuntiin. Hän oli jo maaliskuussa hankkinut oman asuntonsa Kalasatamassa ja ajatteli, että pieni etäisyydenotto voisi vielä pelastaa parisuhteen.

- Arvot, ajattelumallit ja elämäntyylimme olivat niin erilaiset. Minä teen töitä hyvinvoinnin parissa, ja kun ikää tulee, tulee myös vähän syvällisempiä ajatuksia elämästä. Toinen taas menee ääripäähän, ja elämä perustuu hauskanpitoon. Ei sellainen ole tasavertainen aikuisten ihmisten suhde, Martina kertoo lehdessä.

Lue myös: Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin koirien kohtalosta nousi huoli - Martinalta paljonpuhuva kuvapäivitys: "ikävä on valtava!"

Seiska paljasti, että Stefu jäi pääsiäisenä kiinni päihtyneenä ajamisesta. Hän oli ajamassa Hangon-taloltaan Helsinkiin, kun poliisi nappasi ja vei puhalluskokeeseen. Stefu puhalsi roiman, 1.4 promillen lukeman. Rattijuopomusepäilyksen lisäksi häntä epäillään myös huumausainerikoksesta.

Lue myös: Kuvat ökyhuvilasta! Tällainen on Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin eroskandaalin tapahtumasarjan aloitusnäyttämö!

- Olen pari vuotta pyytänyt häntä hakemaan apua, Martina toteaa.

Martina oli soittanut poliisille kun Stefan lähti ajamaan Helsinkiin päin. Soitto ei hänen mielestä vaatinut rohkeutta, vaan hän piti päätöstä itsestäänselvyytenä.

Lue myös: Martina Aitolehti hälytti poliisit Hankoon – Huvilalla riehuneelta Stefan Thermanilta erikoinen selitys Seiskalle!

- Ajattelin enemmin niin, että teen hänelle palveluksen. Mitä jos hän ajaa jonkun päälle tai menettää itse henkensä? En halua, että lapseni menettäisi isänsä tuolla tavalla.

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!