Matti ja Teppo naureskelevat heistä tehdylle jogurttivitsille: Nyt se on entistä parempaa!

Uutiset | 03.01.2017 16:15

Seiska kertoi aiemmin sosiaalisessa mediassa hauskuuttavasta pilakuvasta, jossa komeilevat turkulaiset iskelmäveljekset Matti ja Teppo Ruohonen.

Kyseessä on erään valveutuneen ja varsin huumorintajuisen kansalaisen tekemä kuvankäsittely. Siinä Valion perinteinen turkkilainen jogurtti on muutettu muotoon ”turkulainen jogurtti.” Logokin on saanut kyytiä, kun pakkauksen kyljessä komeilevat Matti ja Teppo.

Oheinen kuvahassuttelu on tavoittanut myös Matin ja Tepon. Kaksikon puhemiehenä toimi tällä kertaa Matti.

- Kyllä vain, olen tosiaan nähnyt sen! Se on aika jännän näköinen kokonaisuus, mutta hauskaa huumoria, Matti Ruohonen naureskelee Seiskalle.

- Näin sen eilen ihan sattumalta, kun tyttäremme vinkkasi siitä meille ja vaimoni näytti sen. Muutoin olisin ollut koko kuviosta ihan pihalla!

Ei herneitä nenään

Vaikka jogurttikuva on kirvoittanut makeat naurut koko kansalta, Matti ja Teppo eivät ole vetäneet tapauksesta herneitä nenään. Päinvastoin, ikinuoret iskelmäveljekset yhtyvät mielihyvin mukaan valtakunnalliseen naurunremakkaan.

- Meillä riittää pilkettä silmäkulmassa. Se kuva oli kyllä kaikin puolin hauska yllätys.

Mitä mieltä itse olet turkkilaisesta – tai siis turkulaisesta – jogurtista?

- Hyväähän se on, ei siinä mitään. Ja nyt se on vielä parempaa, kun kerran meidän lärvit ovat siinä, hyväntuulinen Matti hekottelee.

Ansaittu loma auringossa

Matti Ruohonen antoi Seiskalle puhelinhaastattelun tiistaina (3.1.) suoraan Turun lentokentältä. Kultakurkku ja biisinikkari oli juuri valmistautumassa neljän viikon lomamatkalle Kanariansaarille.

- Meillä on ollut niin mielettömän tiukka viime vuosi. Pelkästään syksyllä heitimme 25 keikkaa, ja toki kesän ja kevään keikkamäärät siihen vielä päälle, Matti kertoo.

- Olimme täystyöllistettyjä. Sitä suuremmalla syyllä on loistava fiilis lähteä nyt lomalle.

Neljän vuosikymmenen lomarituaali

Kyseessä on tietynlainen rituaali, sillä Matti ja Teppo lähtevät nyt jo neljättä vuosikymmenettä perinteiselle talvilomalleen. Tosin tällä kertaa Teppo seuraa velipoikaansa noin viikon jälkijunassa.

- Olemme aina pitäneet kiinni siitä, että vaikka kuinka paljon tarjottaisiin keikkaa, pidämme aina lomaa tammikuusta maaliskuun puoliväliin.

- Emme ole niin ahneita, vaan haukkaamme kunnolla happea, jotta jaksamme hoitaa kunnialla loppuvuoden keikkaputken.

Matti lupaa: taas uusi levy!

Matti Ruohonen kiittelee myös matkanteon kätevyyttä – Turusta kun lähtee nykyään suorat lennot Teneriffalle.

- On niin mukavaa, kun ei tarvitse lähteä lennon perässä Hesaan.

- Katsoin juuri kymmenen päivän sääennusteen, ja kelien pitäisi olla ihan loistavat. Tiedossa on paljon patikoimista ja muutakin kuntoilua. Nautitaan siitä fiiliksestä niin kuin aina ennenkin!

Lomasuunnitelmiin kuuluu myös ”kiipparin” eli keyboardin roudaaminen palmun alle. Siellä syntyy perinteisesti uusia hittejä veljesduolle – niin tälläkin kertaa.

- Loman jälkimmäinen puolisko on säveltämistä. Silloin syntyy uusia biisejä. Uusi pitkäsoittomme ilmestyy taas joskus alkusyksystä, Matti lupaa.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!