Katso kuva!

Koko kansa nauraa: Matti ja Teppo vedettiin kölin ali - pilakuva vetää sanattomaksi!

Uutiset | 03.01.2017 12:00

Suomen suosituimpien turkulaisveljesten, Matti ja Teppo Ruohosen, menestysmarssi alkoi jo 1960-luvun lopussa. Vuosikymmenet ovat tuoneet tullessan lukemattomia kultalevyjä - eikä tahti osoita vieläkään hyytymisen merkkejä.

Nyt ikivihreät iskelmäveljekset ovat joutuneet hauskan pilan kohteeksi. Valion Facebook-sivuille ladattiin taannoin nerokas kuvamuokkaus, jossa Valion perinteinen turkkilainen jogurtti onkin muutettu muotoon "turkulainen jogurtti." Pakkauksen kyljessä komeilevaan kuvaan on käsitelty - kuinkas muutenkaan - Matti ja Teppo!

Kyseisen kuvan Valion Facebook-seinälle ladannut Marko Konttinen on lisännyt otoksen yhteyteen humoristisen tekstin. Sen mukaan Konttinen olisi epähuomiossa ostanut turkkilaisen jogurtin sijaan "erehdyttävästi samannäköiseen pakkaukseen pakatun uutuustuotteen."

- En valitettavasti huomannut eroa ruokaa valmistaessa, vaikka hieman ihmettelinkin miksi tuttu ruoka ei maistunutkaan ihan siltä kuin yleensä, Konttinen veistelee tekstissään.

"Turkulaisella jogurtilla" on ollut kuulemma myös erikoisia sivuvaikutuksia.

- Ja nyt on piru irti! Poikani puhuu enää kielteisillä kysymyslauseilla -- "ei meil nagei ole?" -- ja vaimo luukuttaa alakerrassa stereoista Tommi Läntistä.

Konttisen sunnuntaina 1. tammikuuta Valion Facebook-sivuille lataamasta kuvasta on muodostunut hitti. Siitä oli tykätty tiistain keskipäivään mennessä lähes 7000 kertaa ja se oli kerännyt osakseen myös lukuisia huvittuneita kommentteja.

Matin ja Tepon jogurttikuva kiertääkin kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa. Nähtäväksi jää, mitä mieltä iskelmäveljekset itse ovat saamastaan jogurttisuosiosta.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!