Simo ja Matti Silmu ajautuivat oikeusriitaan.

Matti Silmu hakee Simo Silmulle lähestymiskieltoa – välit tulehtuivat äärimmilleen: ”Simo lähettää häirintäviestejä aamuöisin!

Uutiset | 23.04.2018 09:25

Yölintu-yhtyeestä tutut veljekset Matti ja Simo Silmu ovat ajautuneet keskinäisiin riitoihin. He eivät ole olleet missään tekemisissä Simon annettua veljelleen potkut yhtyeestä tammikuussa 2017.

Veljesten välit ovat käristyneet niin, että Matti on toimittanut Simolle haasteen käräjille. Haasteesta käy ilmi, että Matti on hakenut Simolle ja tämän vaimolle Päiville lähestymis- ja yhteydenottokieltoa.

Lue myös: Yölintu-veljesten perheriita yltyi raisuksi: Matti-veli haki Simo Silmulle lähestymiskieltoa!

Jatkunut vuosia

Seiska tavoitti Matin, joka ei halunnut perheensä kärsimysten vuoksi kommentoida tapausta enempää. Hän kuitenkin myöntää häirinnän jatkuneen jo vuosia.

– Tekstiviestejä ja sähköposteja on tullut aamuöisin. Ne alkoivat vuonna 2016, kun Simosta ja Päivistä tuli pari. Tuli mieleen, että ne ovat olleet osa minun savustamistani ulos Yölinnusta. Häirintä rauhoittui vähän, kun sain potkut, mutta viestejä on taas tullut lähiaikoina, Matti kertoo.

– Viestit ovat olleet haukkumista ja mollaamista, Matti väittää.

Lue myös: Yölintu-yhtyeen hyytävä välirikko – Seiska tavoitti Simo Silmun: ”Haista p***e ja v***u!

Yölintu oli aikoinaan maan ylivoimaisesti suosituin iskelmäyhtye. 2010 alkanut alamäki oli kuitenkin raju. Sitä varjostivat Simo Silmun alkoholiongelmien takia perutut ja pieleen menneet keikat. Ongelmat kulminoituivat, kun Simo antoi Matti-veljelleen potkut yhtyeestä, jota he olivat yhdessä luotsanneet lähes 25 vuotta.

Lue myös: Yölintu-välirikon syynä Simo Silmun rahanahneus – Matti Silmu vahvistaa

Seiska paljasti, että potkujen syynä olivat Simon alkoholiongelman lisäksi kiistat rahasta ja Simon nykyinen vaimo Päivi, joka tuli veljessuhteen väliin.

– Jos Päivi ei olisi tullut kuvioon mukaan, olisimme Simon kanssa edelleen hyvissä väleissä, Matti toteaa.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!