Vain Seiskassa!
Simo Silmu

Yölintu-yhtyeen hyytävä välirikko – Seiska tavoitti Simo Silmun: ”Haista p***e ja v***u!

Uutiset | 14.05.2017 10:03

Seiska uutisoi tällä viikolla suosikkiyhtye Yölinnun perustaneiden veljesten hyytävästä välirikosta. Seiskan sisäpiiritietojen mukaan yhtyeen keulahahmo Simo Silmu antoi alkuvuodesta potkut omalle veljelleen Matti Silmulle, koska halusi hänenkin osuuden keikkapalkkioista. Potkujen jälkeen veljekset eivät ole olleet toistensa kanssa missään tekemisissä.

Simo ja Matti Silmu

Välirikkoon vaikutti Seiskan tietojen mukaan myös Simon vuosia jatkunut alkoholiongelma ja hänen suhteensa oululaiseen Yölintu-fani Päiviin.

Yolintu

Matti Silmu suostui vahvistamaan Seiskan tiedot, vaikka ei halunnut avata veljesten välejä sen tarkemmin. Seiska tavoitti myös Simon, joka ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan muuta kuin törkeyksiä huutamalla.

– Haista p***e ja v***u, Simo huusi toimittajalle puhelimeen ennen kuin tämä oli ehtinyt esittää ensimmäistäkään kysymystä loppuun asti.

Käytöstavoissa Simolla ainakin olisi petrattavaa. Seiskan tietojen mukaan Seiskan toimittaja ei myöskään ole ainoa henkilö, joka on vuosien varrella joutunut Simon törkeyksiä kuulemaan.

Lue lisää Yölintu-veljesten välirikosta tämän viikon Seiskasta.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!