Matti Nykäsen elämän viimeinen videohaastattelu julki – puhuu katolta putoamisestaan: "Siitä vain lipsahdin" - katso video!

Uutiset | 09.02.2019 09:21

Legendaarinen mäkikotka Matti Nykänen menehtyi kotonaan Joutsenossa 55 vuotiaana puolita yön sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Seiska vieraili Nykäsillä viikko sitten torstaina – vain kolme päivää ennen hänen kuolemaansa. Matti kertoi elämänsä viimeisessä haastattelussa siitä, kun hän oli putsaamassa lumia saunarakennuksen katolla ja putosi maahan.

LUE: Matti Nykänen antoi elämänsä viimeisen haastattelun 3 päivää ennen kuolemaansa - koskettava avautuminen: ”Surettaa, miten asiat ovat menneet!”

- Siitä vain lipsahdin ja tulin alas, vasen jalka jäi roikkumaan ränniin. Yhdellä kädellä sain pidettyä kiinni ja sain väännettyä jalan pois. Siitä kyljelleen maahan, Matti kertoi.

Katso videolta Matin elämän viimeinen videohaastattelu.

KATSO MYÖS: Matti Nykänen elämänsä viimeisessä videohaastattelussa - katso! Hehkutti nuorta mäkihypyn huippulupausta – lopussa nykäsmäinen sutkautus!

 

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Katso video!

Syövän selättänyt Hunks-komistus Jani Kokki miettii elämänmuutosta – ”Kaikki päivät ovat aika samanlaisia”

Katso video!

Romutransu riisui tyllihameensa! Markus Kuotesaho selätti piinaavan kutinahelvetin – ”Munat eivät saa näkyä lehdessä”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!