Matti Nykänen elämänsä viimeisessä videohaastattelussa - katso! Hehkutti nuorta mäkihypyn huippulupausta – lopussa nykäsmäinen sutkautus!

Uutiset | 08.02.2019 17:07

Legendaarinen mäkikotka Matti Nykänen menehtyi kotonaan Joutsenossa 55 vuotiaana puolita yön sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

LUE: Pietarinkadun Oilers maksaa Matti Nykäsen hautajaiset: "Katamme kaikki kulut!"

Seiska vieraili Nykäsillä viikko sitten torstaina – vain kolme päivää ennen hänen kuolemaansa. Elämän viimeisessä videohaastattelussa Matti puhuu Suomen mäkihypyn nykytilanteesta.

- Minun mielestäni Antti Aalto hyppää hyvin. Se on ihan viittä vaille, että hän tärähtää oikein kunnolla menemään. Malttia vaan, Matti opasti.

Vaikka Matti oli yksi maailman parhaista mäkihyppääjistä ja sanavalmis mies, hän ei selostanut tai kommentoinut mäkihyppyä televisiossa.

- Ei minulla ollut aikaa siihen hommaan. Tai jos valmennushommiin lähtee mukaan, se vie aikaa. Kyllähän minulla sellaisia asioita on, joita voisin kertoa urheilijoille… Mutta näyttäähän näitä sanaseppiä olevan niin perkeleesti tuolla, nehän näyttää tietävän kaiken mäkihypystä. Tulos on tässä.

LUE: Matti Nykänen antoi elämänsä viimeisen haastattelun 3 päivää ennen kuolemaansa - koskettava avautuminen: ”Surettaa, miten asiat ovat menneet!”

LUE MYÖS: Pia Nykänen kertoo kaiken Matti Nykäsen viimeisistä hetkistä: löysi mäkihyppääjälegendan kuolleena pesuhuoneesta - nämä jäivät viimeisiksi sanoiksi

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Radioaallot vallanneella Niko Saarisella hektinen 13 tunnin työpäivä – katso video!

Ex and the City -Stella järkyttyi sekoilusarjastaan – ei edes muista kaikkia kännihaastattelujaan: ”On ollut hirveää katsottavaa”

Katso video!

Vihaamme imurointia! Miss Suomi Essi Unkuri ja Viljami-rakas esittelevät lemmenpesänsä – kuvat ja video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!