Matti Nykänen antoi viimeisen haastattelun Seiskalle.

Matti Nykänen viimeisessä haastattelussaan: Isovanhemmat kielsivät näkemästä lastani!

Uutiset | 11.02.2019 09:16

Seiska vieraili Nykäsillä runsas viikko sitten torstaina, jolloin Matti oli hyväntuulinen ja täynnä tarmoa. Hän puhui vain kolme päivää ennen kuolemaansa lapsistaan, joita hänelle oli siunaantunut edellisistä suhteista kolme: Sami, Eveliina sekä Anniina.

Lue myös: Matti Nykäsen viimeiset päivät olivat täynnä pahoinvointia, makasi kuolinpäivän kokonaan sängyssä - Pia-leski: ”Matti ei jaksanut mennä vessaan”

Matti suree yhteyden katkeamista esikoispoikaansa. Hän avioitui Tiina Hassisen kanssa vuonna 1986, ja vuosi häiden jälkeen Sami näki päivänvalon.

Matti oli mukana Samin elämässä ensimmäiset vajaat kaksi vuotta, mutta sen jälkeen hän ei ole nähnyt tai kuullut pojastaan mitään.

– Samin mummo ja pappa sanoivat minulle aikoinaan, että en saa enää ikinä nähdä lastani. Sami taisi olla silloin hieman alle kaksivuotias, Matti kertoo surullisena.

Lue myös: Matti Nykäsen elämän viimeinen videohaastattelu julki – puhuu katolta putoamisestaan: "Siitä vain lipsahdin" - katso video!

– En tiedä, tietääkö Sami itse, että hänen isovanhempansa kielsivät minua näkemästä häntä. En myöskään tiedä, onko hänellä lapsenlapsia tai miten hänellä menee. Jos hänellä on hyvä olla, niin minullakin on.

– En toivo pahaa kenellekään. Olisi ollut kiva olla hänen elämässään, Matti sanoo surullisena.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!