Hyppää pääsisältöön
Matti Nykänen ei hakenut sairauslomaa.

Matti Nykänen onnettomuudessa vähän ennen kuolemaansa – ei mennyt lääkäriin: ”Jos haen sairauslomaa, ihmiset puhuvat, että taasko Matti ryyppää”

Vain reilua viikkoa ennen kuolemaansa Matti Nykänen putosi kotitalonsa saunarakennuksen katolta ollessaan pudottamassa lumia.

Matti eteni varovasti kohti savupiippua, kunnes jalka lipsahti ja mäkikotka pyöri kohti katon reunaa.

Lue lisää: Tämän saunarakennuksen katolta Matti Nykänen putosi vain viikko ennen kuolemaansa: ”Jäin roikkumaan pää alaspäin” – kuvat!

Rinta kipeä

Tilanne oli tukala. Onneksi ja epäonneksi Matin jalka kuitenkin irtosi rännistä ja Matti rymähti parin metrin korkeudesta päistikkaa maahan.

– Putosin alas ryminällä, siinä oli hengenlähtö lähellä. Taju meni minuutiksi. Sattui niin hemmetisti rintakehään ja jalkaan.

– Joudun pitämään rinnastani kiinni, kun yskin, jotta se edes hieman hellittäisi kipua, Matti kertoi onnettomuudestaan.

Lue myös: Matti Nykäsen viimeiset päivät olivat täynnä pahoinvointia, makasi kuolinpäivän kokonaan sängyssä - Pia-leski: ”Matti ei jaksanut mennä vessaan”

Matti ei ehtinyt käydä lääkärissä tutkimuksissa ennen dramaattista sunnuntaiyötä.

– Otan buranaa ja kipugeeliä. Jos minä menen lääkäriin ja haen sairauslomaa, niin sen tietää mitä ihmiset puhuvat: Taasko Matti ryyppää, Matti pyöritteli päätään haastattelun lopuksi.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!