Matti Nykänen ei hakenut sairauslomaa.

Matti Nykänen onnettomuudessa vähän ennen kuolemaansa – ei mennyt lääkäriin: ”Jos haen sairauslomaa, ihmiset puhuvat, että taasko Matti ryyppää”

Uutiset | 13.02.2019 06:59

Vain reilua viikkoa ennen kuolemaansa Matti Nykänen putosi kotitalonsa saunarakennuksen katolta ollessaan pudottamassa lumia.

Matti eteni varovasti kohti savupiippua, kunnes jalka lipsahti ja mäkikotka pyöri kohti katon reunaa.

Lue lisää: Tämän saunarakennuksen katolta Matti Nykänen putosi vain viikko ennen kuolemaansa: ”Jäin roikkumaan pää alaspäin” – kuvat!

Rinta kipeä

Tilanne oli tukala. Onneksi ja epäonneksi Matin jalka kuitenkin irtosi rännistä ja Matti rymähti parin metrin korkeudesta päistikkaa maahan.

– Putosin alas ryminällä, siinä oli hengenlähtö lähellä. Taju meni minuutiksi. Sattui niin hemmetisti rintakehään ja jalkaan.

– Joudun pitämään rinnastani kiinni, kun yskin, jotta se edes hieman hellittäisi kipua, Matti kertoi onnettomuudestaan.

Lue myös: Matti Nykäsen viimeiset päivät olivat täynnä pahoinvointia, makasi kuolinpäivän kokonaan sängyssä - Pia-leski: ”Matti ei jaksanut mennä vessaan”

Matti ei ehtinyt käydä lääkärissä tutkimuksissa ennen dramaattista sunnuntaiyötä.

– Otan buranaa ja kipugeeliä. Jos minä menen lääkäriin ja haen sairauslomaa, niin sen tietää mitä ihmiset puhuvat: Taasko Matti ryyppää, Matti pyöritteli päätään haastattelun lopuksi.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!