Katso kuva!

MattI Nykäsen tytär Eveliina kertoo tuskastaan ennen raskautta – odottava äiti kauniina siunatussa tilassa: ”Tekee mieli vaan räjähtää”

Uutiset | 05.12.2020 14:32

Edesmenneen Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas kertoo avoimesti tunteistaan ennen raskautta. Kaunotar julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän seisoo peilin edessä siunatussa tilassa. 

Päivityksessään hän avautuu siitä, mikä asia sai hänet kiivastumaan ennen raskauden ilouutista 

- ”Kyllä se sieltä tulee kun et stressaa" on maailman hirvein lause, mitä sain kuulla viimeisen kolmen vuoden aikana aika paljon, kun kerroin ihmisille, että haluaisin maailman eniten saada lapsen ja tulla äidiksi. Tuo lause on sellainen, että sen kuullessaan tekee mieli vaan räjähtää ja huutaa. Se suututtaa oikeasti todella paljon sellaista ihmistä, joka ei itse pysty tekemään omalle tilanteelleen yhtään mitään. Älä siis sano sitä yhtään kenellekään. Vaikka kuinka meditoit, joogaat, teet hengitysharjoituksia, yrität olla ajattelematta (mikä onkin sitten aivan todella helppoa näin naisena, kun se "epäonnistuminen" ilmoittaa itsestään kuukautisilla joka helvetin kuukausi ja ympärillä ihmiset pamahtaa paksuksi tuosta noin vaan) niin se ei vaan aina toimi. 
Sinä aikana, kun itse halusin tulla raskaaksi, sain kuulla 34 kertaa ystäviltä ja kavereilta, että he ovat raskaana. Siihen kun vielä lisätään kaikki tuntemattomat, niin ei siinä kyllä sitä pettymyksen tunnetta omaan kehoonsa päässyt karkuun.  Vaikka olen ollut super onnellinen muiden puolesta, niin kyllä mun täytyy myöntää, että esimerkiksi ystävien babyshowereita järkkäillessä tai vauvoja katsoessa vesi kierii silmissä ja pala oli kurkussa koska olin äärettömän surullinen omasta puolestani. Miksi minä? Miksen mä ole raskaana? Monihan saattaa tehdä niin että ei halua nähdä lapsia tai osallistua vauvajuhliin yms, koska se on liian raskasta. Mä itse koin, että teen itselleni vain hallaa, jos eristäydyn. Koen, että osallistumalla jouduin kohtaamaan tätä oman elämäni surullista aihetta ja se on myös auttanut eteenpäin pääsyssä. Vaikka oon ollut tän matkan aikana aika ajoin todella katkera maailman kaikkeudelle niin halusin koko ajan kuitenkin uskoa siihen, että kaikella on tarkoitus ja se tarkoitus kasvaa NYT mun mahassa Tälle asialle oli oma aikansa mun elämässä ja tammikuussa meillä on rakenneultra jossa toivottavasti kaikki hyvin 

Lue myös: Matti Nykäsen tytär Eveliina julkaisi hauskan raskauskuvan: "Nakkikastiketta, muusia ja yks vauva tuolla mahassa"

Lue myös: Matti Nykäsen tytär Eveliina odottaa vauvaa – raskaaksi tuleminen kovan työn takana: ”verta, hikeä sekä kyyneleitä” 

Perhe lähellä sydäntä

Eveliina raivasi tiensä tänä vuonna Wellnessmalli-kilpailun finalisteihin. Tuolloin hän paljasti pieniä asioita omasta arjestaan.

Lue lisää: Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas ja hehkeä Miss Eloweena Tiia mukana Wellnessmalli-kilpailun finaalissa - katso kuvat kaikista finalisteista! 

Eveliina kertoi, kuinka tärkeitä asioita hänelle läheiset ovat. Hänelle ovat perhe ja ystävät hyvin lähellä sydäntä hyvinvoinnin ja huumorin lisäksi. 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:LIFUPHOTO, instagram
Jaa Artikkeli:
eveliina mäntykangasmatti nykänenraskausinstagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!