fbq
Uutiset
28.07.2019 23:34
Teksti: Mikko Niimes|Kuvat: Seiskan toimitus
Martina Aitolehti ja Stefan Therman ovat pitäneet yhtä lähes 10 vuotta.
Martinalla mysteerisormus! Ostiko Stefan rakkaalleen taas uuden ökykihlasormuksen?!
Uutiset
28.07.2019 23:34
Teksti: Mikko Niimes|Kuvat: Seiskan toimitus

 Martina Aitolehti kohahdutti someseuraajiaan poseeraamalla Instagram-storyssa uuden sormuksen kera sunnuntaina. Martinaa seuraavan kansanosan mielessä on nyt suurena kysymysmerkkinä se, keneltä tämä sormus on – vai hankkiko Martinan mielitietty Stefan "Stefu" Therman jo toisen timanttirinkulan rakkaalleen kihlauksen merkiksi.

Seiska uutisoi viime viikolla, että myrskyisä pariskunta lähti hoitamaan suhdettaan savolaismaisemiin. Siellä heidät nähtiin hempeilemässä Martinan triathlon-kilpailun yhteydessä.

Lue myös: Martina Aitolehti pakeni kohuja Stefan-rakkaansa kanssa Etelä-Savoon – kuvat Seiskassa!

Pariskunta on myös julkaissut ihanaa yhdessäoloa henkiviä yhteiskuvia molempien somekanavissa. Jutun lopusta löydät kuvan, jonka Martina on julkaissut heinäkuun loppupuolella Instassaan.

Seiska uutisoi marraskuussa 2017 Stefun ostaneen Martinalle hurjanhintaisen kihlasormuksen. Voisikin olettaa, että miljonääri on nyt heinäkuussa 2019 juhlistanut suhteen uutta kukoistusta hankkimalla Suomen värikkäimpiin julkkiskaunottariin kuuluvalle rakkaalleen uuden rakkauden tunnusmerkin, kihlasormuksen.

Lue myös: Nyt on muhkea! Tässä on Martina Aitolehden liki 30 000 euron kihla- ja vihkisormus – kuva!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »