Katso kuvat!
Martina Aitolehti

Martina Aitolehti vaihtoi ulosottokierteen luksuselämään: tennarit lähes 1 000 euroa, koti 1,5 miljoonaa!

22.03.2018 16:44

Kohukaunotar Martina Aitolehti on totuttu näkemään julkisuudessa erittäin tälläytyneenä ja merkkitietoisena. Hän asuu miehensä Stefan Thermanin kanssa Helsingin arvoalueella sijaitsevassa kerrostalokodissa, jossa on peräti kaksi kerrosta. Asunnon arvo on vähintään 1,5 miljoonaa. 

Kodissa on myös tilaa hyvin heidän yhteiselle lapselleen Isabellalle, 5, ja Martinan 8-vuotiaalle Victoria-tyttärelle, 8, jonka isä on Martinan ex-mies Esko Eerikäinen.

Lue myös: MARTINA AITOLEHTI AVAUTUU AVIOEROSTAAN!

Luksusmerkit eivät ole tietenkään ilmaisia. Martina julkaisi tällä viikolla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esitteli uusia Chanel-merkkisiä tennareitaan. Chanelin nettisivustolta selviää, että kengät ovat tämän kevään ja kesän uutta mallistoa. Nettisivuilta ei kuitenkaan selviä, minkä hintaiset kengät ovat. Polyvore-sivustolta löytyy samankaltaiset Chanelin tennarit, jotka ovat vuoden 2015 mallistoa. Hintaa kengillä oli 1 020 euroa. 

Martinan yllä nähdään myös Guccin vaatteita. Kohukaunottaren päällä oleva uimapuku maksaa brändin sivuston mukaan 320 euroa. 

Lue myös: MARTINA AITOLEHTI OTTI TALOUDENHOITAJAN: ARJEN PIENIÄ ILOJA!

Martinan käyttämä Guccin t-paita maksaa sivuston mukaan lähes 400 euroa. 

 

Mä meen nyt nukkumaan. MOI ??

Henkilön MARTINA AITOLEHTI (@martinaaitolehtiofficial) jakama julkaisu

Martina eli aikoinaan yli varojensa ex-miehensä Eskon kanssa. Pariskunnalle kertyi enimmillään 20 000 euroa ulosottovelat. Kohukaunotar maksoi velkojaan itse, kunnes hän pyysi  äidiltään rahallista apua. Martina oppi kantapään kautta, eikä hänelle ole enää kertynyt velkaa. Merkintä säilyy kuitenkin parin vuoden ajan.

Lue lisää:  MARTINALLA JA ESKOLLA VUOSIEN ULOSOTTOKIERRE JÄTTIVELKOJEN TAKIA – TÄLTÄ ULOSOTTOREKISTERIT NÄYTTÄVÄT NYT!

Lue lisää: TÄLLAINEN ON MARTINAN JA VICTORIA-TYTÖN UUSI KOTI!

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!