Martina Aitolehti treenasi uintia Helsingin ytimessä: pyllisteli uima-asussa paparazzille – kuvat!

Uutiset | 27.08.2017 18:11

Seiskan paparazzi bongasi viime viikolla kohukaunotar Martina Aitolehden, 35, Helsingin ydinkeskustasta Allas Sea Pool -merikylpylässä.

Martina Aitolehti pyllisteli.

Martina Aitolehti ja Stefan Therman hehkuvat kuvassa rakkauden onnea – ongelmat historiaa: Eilinen oli pelkkää rakkautta!

Martina tepasteli allasalueelle motivoituneen näköisenä ja vaikutti toipuneen mainiosti heinäkuussa tehdystä selkäleikkauksesta. Häntä vaivasi tuolloin välilevynpullistuma, joka teki kovan kivun toiseen jalkaan.

Martina Aitolehti uimassa.

Martina Aitolehti paljastaa käsirysyn syyn: Sofia Belórf viestitteli Stefanille - todella härskiä!

Kohurouva veti räpylät jalkaansa ja hyppäsi molskahtaen altaaseen. Sitten hän ui lähes tauotta tunnin. Tyyli oli vapaa: välillä kroolattiin, välillä vahvistettiin koipia uintilaudan varassa. Yleisarvosanaksi Martina saa 9+. Pulikointi oli kelpo suoritus lähes keski-ikäiseltä kahden lapsen äidiltä.

Martina Aitolehti merikylpylässä.

Martina Aitolehti sai lääkäriltä ikäviä uutisia: Kyyneleethän siinä pääsi!

Martinalla tuntui riittävän juttuseuraa niin altaassa kuin sen ulkopuolella. Tutut ja tuntemattomat pysähtyivät vaihtamaan kuulumisia hänen kanssaan. Pientä huvittuneisuutta kanssauimareissa aiheutti, kun Martinan piti ottaa pakollinen uintiselfie kesken ponnisteluiden. Ystävällisen ohikulkijan avustuksella Martina sai älypuhelimensa altaaseen. Kuvankin hän sai lopulta napattua ilman, että puhelin ainakaan pahemmin kastui.

Martina Aitolehti otti selfien.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!