fbq
Uutiset
20.06.2017 08:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Kari Pekonen
Martina Aitolehti
Martina Aitolehti sai lääkäriltä ikäviä uutisia: Kyyneleethän siinä pääsi!
Uutiset
20.06.2017 08:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Kari Pekonen

Martina Aitolehden päiviä jatkuneiden kipujen syy selvisi.

Gladiaattorit-ohjelmassa nähtävä Martina on ravannut lääkärissä kohutun sarjan kuvausten päätyttyä reilu viikko sitten. Etenkin useita päiviä jatkunut selkäkipu huolestutti Martinaa, ja hänen oli varattava aika selän kuvauttamiseen.

Niinhän siinä kävi, että lauantai aamuna en meinannut päästä sängystä ylös ja aamulla soitto samantien lääkäriin. Sain ajan heti Röntgen kuviin ja epäilynä oli murtuma. Olin jo ehtinyt lähteä Hankoon maalle kun soitto tuli ja jouduin odottamaan magneettikuvien ottoa maanantaille, Martina kirjoitti Idealistan blogissaan.

Martina on kertonut aikaisemmin Gladiaattori-ohjelmassa saamistaan vammoista.

Eronnut Martina Aitolehti koki kovia Gladiaattoreissa: Nyt pystyn vain makaamaan!

 

Purskahti itkuun

Martina kävi ottamassa magneettikuvat eilen maanantaina (19.6.).

Tänään sitten kahdet magneettikuvat, toiset varjoaineen kera ja tuomiona välilevytyrä ja selkäydinkanavan verenvuoto. Vuotanut ja hyytynyt veri painaa alaselän hermoja, joka tekee kovan kivun vasempaan jalkaan. Leikkausta tai muuta isompaa toimenpidettä tämä ei vaadi, ainakaan toistaiseksi.

Lääkärin uutiset olivat Martinalle järkytys, eikä hän pystynyt pitämään pettymyksen tunteita sisällään.

Kyyneleethän siinä pääsi kun tajusin että 1.7 en kisaa Vierumäellä. Lääkärin mukaan 15.7 olisin kunnossa kisaamaan, mutta valmistautuminen ei tietenkään tule olemaan sama kuin olisi harjoitellut terveenä nämä viimeiset viikot. Nyt oli mun vuoro maistaa tätä urheilijan tuuria ja elämää. Treenata saan, mutta kipua välttäen.  ELI sellaista kevyttä treeniä mikä ei tuota kipua… Huomenna vielä puhelu eräälle toselle urheilulääkärille ja valmentajalle sekä tehdään suunnitelma tuleville viikoille.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »