fbq
Uutiset
05.07.2018 17:36
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram
Martina Aitolehti
Martina Aitolehti haastoi itsensä - uskomaton suoritus Las Vegasissa: "Puolitoista tuntia kohtalaisen vaarallistakin kiipeämistä!" - kuvat!
Uutiset
05.07.2018 17:36
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram

Martina Aitolehti nauttii lomastaan Las Vegasissa, eikä hän ole tinkinyt päivittäisestä liikunnastaan. Hän kertoi Instagram-tilillään suunnanneensa ystäviensä kanssa turistien suosimalle Red Rock Canyon State Parkiin, missä Martina asetti itselleen vaativan haasteen.

Lähdettiin aamupalan jälkeen haikkaamaan, mutta niinhän siinä kävi että valittiin ihan omat reitit huipulle. 1,5h kohtalaisen vaarallistakin kiipeämistä. Oli muuten ihan törkeen siistiä (ja kuuma), Martina kirjoitti julkaisemansa kuvasarjan yhteyteen.

Lue myös: Kohukaunotar Martina Aitolehti matkusti "aikuistenlomalle" Las Vegasiin - suuntasi heti pelaamaan! Katso kuvat!

Martinan Instagram-julkaisujen perusteella irtiotto arjesta on tehnyt hyvää. Hänen mukaansa lomamatkan tärkein asia oli nimenomaan saada hieman omaa aikaa.

Olen saanut funtsia tätä elämää, tulevaisuutta ja itseäni ilman kiirettä. Ilman mitään velvollisuuksia. Se on muuten aika hemmetin kova juttu, aina välillä. Hyvä olo ja onnellisuus lähtee tuolta todella syvältä itsestä. Antakaa itsellenne aikaa, Martina kirjoitti kylpyläkuvansa yhteyteen.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »