Uutiset

Marko Maunuksela teki suuren elämänmuutoksen – ”Enää ei ole hienoa poreallasta tai pihasaunaa!”

23.09.2020 17:03

Marko Maunuksela, 46, valittiin kymmenen vuotta sitten tangokuninkaaksi Seinäjoella. Tämän vuoden piti olla juhlavuosi, mutta toisin kävi.

– Vähiin jäi juhliminen, Marko huokaisee.

– Suunnitelmissa oli juhlakonsertteja ja erikoisesiintymisiä, mutta ne kaikki kariutuivat.

Markolla on aina ollut monta rautaa tulessa, ja nyt hän on tästä päätöksestä kiitollinen. Päinvastoin kuin monella muulla kollegalla, hänellä on koko kesän ollut kädet täynnä töitä.

– Juonnan Radio Suomella Paikka auringossa -ohjelmaa. Lisäksi olen mukana Seinäjoen kaupunginteatterin Evita-musikaalissa, joka sai ensi-iltansa syyskuun 19. päivä, Marko iloitsee.

– Joskus on tuntunut, ettei aika riitä, kun olen tehnyt niin monta asiaa samaan aikaan. Nyt siitä saa kiittää. Kun yksi matto vedettiin alta, oli kaksi muuta joiden päällä seistä, Marko sanoo.
– Joskus on tuntunut, ettei aika riitä, kun olen tehnyt niin monta asiaa samaan aikaan. Nyt siitä saa kiittää. Kun yksi matto vedettiin alta, oli kaksi muuta joiden päällä seistä, Marko sanoo.

Lue myös: Tunnistatko?! Tämän näköisenä Marko Maunuksela tähdittää Evita-suurmusikaalia – kuva!

Hyvästi omakotitalolle

Koronapandemiasta huolimatta Marko muistelee mennyttä kevättä ja kesää positiivisin tunnelmin. Perheessä vietettiin tyttären ylioppilasjuhlia, ja suuri omakotitalo vaihtui keskustan lähellä olevaan kerrostaloasuntoon.

– Olemme kotiutuneet uuteen kotiin tosi hyvin. Enää ei ole hienoa poreallasta tai pihasaunaa, mutta kaupat ovat lähellä, ja voin pyöräillä töihin.

Lue myös: Tangokuninkuus muutti monitaituri Marko Maunukselan elämän: On haitta, kun teen viihdettä laajasti!

Vaikka Marko rakastaa viihdettä ja esiintymistä yli kaiken, hän haaveilee monien muiden tavoin taloudellisesta riippumattomuudesta ja vapaudesta tehdä mitä haluaa.

– Matkustelisin ja ajelisin prätkällä ilman, että aikataulu olisi töihin sidottu. Mutta kyllästyn asioihin nopeasti, ehkä lopulta väsyisin reissaamiseenkin, hän pohtii.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!