Katso kuva!

Marita Taavitsaisella ja uudella rakkaalla erikoiset nukkumiskuviot: Pasi nukkuu metsän siimeksessä ex-miehen käskystä, näin erikoisessa paikassa miesystävän yösija on – kuva!

Uutiset | 10.10.2018 20:29

Seiska uutisoi viime viikolla, että Marita Taavitsaisen ja hänen Pasi-rakkaansa ovat ottaneet suhteessaan merkittävän askeleen. Pasi nimittäin viettää yöt ja päivät rakkaansa luona Maritan Nurmijärven-kodissa.

Lue myös: Merkillistä pyyhällystä! Asuntovaunussa Marita Taavitsaisen yöpyvä Pasi-rakas lähti golfautolla ajelulle julkiselle tielle – kuva!

Öitään hän ei tosin saa talossa aina viettää, vaan rakastavaisilla on meneillään erikoinen nukkumiskuvio.

– Maritan ex-mies Tomi Natri on antanut Pasille porttikiellon taloon. Tomi on vaatinut, että Pasi nukkuu asuntovaunussa yöt ainakin silloin, kun parin lapset ovat talossa, Seiskan lähde paljastaa.

Marita Taavitsaisen piha

Ja toden totta, asuntovaunu on pysäköity tonttia reunustavan metsän siimekseen niin, ettei sitä voi havaita tieltä.

 

Talo myynnissä

Marita ja ex-mies Tomi myyvät kotiaan parhaillaan. He pyytävät 188-neliöisestä omakotitalosta 498 000 euroa. Hinnassa on vähän tingitty, sillä vielä vähän aikaa sitten hintapyyntö oli 525 00 euroa. 

Myynti-ilmoituksen mukaan viidestä huoneesta koostuva talo huokuu luksusta. Talon terassilla on integroitu poreamme ja pihalla on erillinen pihasauna ja paviljonki.

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!