Marianne Kallion kihlatun Nicin, 43, ulkonäkö herättää huomiota - joutuu usein kiusallisiin tilanteisiin: ”Olenhan minä aika venkulan näköinen äijä!”

Uutiset | 11.05.2019 07:19

Povipommi Marianne Kallio, 25, kihlautui aprillipäivänä tuoreen miesystävänsä Nici Jaaran, 43, kanssa, kun Nici polvistui kosimaan Mariannea kaunottaren olohuoneessa.

– Ajattelin, että nopeat syövät hitaat. Pitäähän tuo muija poimia tuosta ennen kuin joku muu ehtii. Olin kyllä odottanut Mariannen kosintaa, Nici vitsailee.

Lue lisää: Tässä on Marianne Kallion tuore kihlattu – ex-rikollispomo Nici Jaara, 43, kosi povipommia aprillipäivänä olohuoneessa: ”Ajattelin, että nopeat syövät hitaat!”

Nici on entinen ammattirikollinen. Hän on istunut vankilassa noin seitsemän vuotta elämästään.

Hän organisoi koko United Brotherhood -rikollisjärjestön Pohjois-Suomen toimintaa ja perusti sen Oulun-osaston. Vuonna 2005 hän tuli uskoon, erosi UB:sta ja jätti rikokset.

Nykyään hän tekee maanrakennushommia.

Lue myös: Povipommi Marianne Kallion superpornot K18-kuvat kansainväliseen levitykseen - katso!

"Myyjät seuraavat minua tarkasti"

Kivitalon kokoinen, naamaan asti tatuoitu bodari ja julkkispovipommi Marianne keräävät katseita yhdessä ja erikseen. Molemmat ovat tottuneet ennakkoluuloihin.

– Olenhan minä aika venkulan näköinen äijä. Ennakkoluuloja koen jatkuvasti. Jos menen kauppaan, myyjät seuraavat minua tarkasti, vaikka en ole koskaan mikään varas ollut, Nici kertoo.

Lue lisää: Povipommi Marianne Kallio kihlattunsa rankasta rikostaustasta: ”Hän on rikoksensa sovittanut!”

Nici Jaara
Nicin edellinen suhde päättyi juuri ennen kuin hän otti yhteyttä Marianneen.

– Ihmiset tekevät ulkonäöstä automaattisesti oletuksen henkilöstä. Minulle on tehty sitä niin paljon, että olen oppinut tutustumaan ihmisiin ensin ja arvioimaan heidät vasta sitten, Marianne sanoo.

Lue Mariannen ja Nicin rakkaushaastattelu kokonaisuudessaan torstaina  ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!