Marianne Kallio kommentoi rakkaansa rikostaustaa.

Povipommi Marianne Kallio kihlattunsa rankasta rikostaustasta: ”Hän on rikoksensa sovittanut!”

19.04.2019 09:58

Seiska kertoi aikaisemmin, että povipommi Marianne Kallio, 25, kihlautui aprillipäivänä Timo ”Nici” Jaaran, 43, kanssa. Seiska myös paljasti, että Jaara ei ole ihan tavallinen tallaaja vaan kovan luokan entinen jengirikollinen.

Lue myös: Povipommi Marianne Kallion rakkaalla synkkä menneisyys – kihlattu paljastui ex-rikollispomoksi!

Nici oli entisessä elämässään pahamaineisen järjestäytyneen rikollisryhmä United Brotherhoodin Pohjoisen-alueen johtaja.

Hän on istunut lukuisia kertoja vankilassa muun muassa törkeistä huumausainerikoksista, kiristämisestä, pakottamisesta, dopingrikoksesta, rekisterimerkintärikoksesta ja vaarallisen esineen hallussapidosta. Nykyään hän on kuitenkin lainkuuliainen kansalainen.

​ Aprillipäivänä kihloihin mennyt pariskunta ei ole vielä päättänyt hääpäivää. Toistaiseksi he eivät asu samassa osoitteessa.
​Aprillipäivänä kihloihin mennyt pariskunta ei ole vielä päättänyt hääpäivää. Toistaiseksi he eivät asu samassa osoitteessa.

 

Lue myös: Miss Hot Rod-kisaaja, povipommi Marianne Kallio kihloihin: "Nici on juuri täydellinen kokonaisuus minulle"

– Nici kertoi taustastaan heti alussa. Menneisyyteen ei enää voi vaikuttaa, vaan täytyy elää tässä hetkessä ja pyrkiä vaikuttamaan tulevaisuuteen positiivisesti. Hän on rikoksensa sovittanut, Seiskan tavoittama Marianne toteaa.

”Täydellinen minulle”

Viimeistä tuomiotaan istuessaan Nici tuli uskoon ja jätti rikollisen elämän. Hän ei ole tehnyt rikoksia sen jälkeen, kun hän vapautui vankilasta 2017.

Nykyään ex-rikollispomo on verkostoitunut muiden vankilataustaisten kristittyjen kanssa ja puhunut uskostaan muun muassa Ex-Criminal Day -tapahtumissa. Hän työskentelee täysipäiväisesti maansiirtohommissa.

– Nici on juuri täydellinen kokonaisuus minulle. Meidän luonteemme, arvomme ja kaikki muukin sopii yhteen. Hän on hyvin kunnioittava, todella tasapainoinen, rauhallinen ja oikeastaan lista on loputon, Marianne kehuu kumppaniaan.

Marianne kertoo, ettei hän arvioi ihmisiä menneisyyden tai maineen perusteella, vaan tutustuu ja tekee itse päätelmänsä.
Marianne kertoo, ettei hän arvioi ihmisiä menneisyyden tai maineen perusteella, vaan tutustuu ja tekee itse päätelmänsä.

 

Lue myös: Povipommi Marianne Kallion superpornot K18-kuvat kansainväliseen levitykseen - katso!

Teki historiaa

Entisessä elämässään Nici teki kyseenalaista historiaa. Hän oli ensimmäinen, joka on Suomessa tuomittu järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisesta vuonna 2016. Laki asiasta tuli voimaan vuonna 2003. Hän organisoi United Brotherhoodin Oulun-osaston perustamisen ja sen jälkeen koko Pohjois-Suomen toiminnan.

Rovaniemen hovioikeus tuomitsi Nicin rikollisjengiin kuulumisen lisäksi törkeästä huumausainerikoksesta kolmeksi vuodeksi ja seitsemäksi kuukaudeksi vankeuteen.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan arkisto ja Mariannen kotialbumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!