fbqMaria ja Reino Nordinin tytär sai kolme nimeä: vain yksi löytyy nimipäiväkalenterista - ja yksi poikkeaa Reinosta vain yhdellä vokaalilla! | Seiska
Uutiset
03.09.2018 10:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
maria nordin
Maria ja Reino Nordinin tytär sai kolme nimeä: vain yksi löytyy nimipäiväkalenterista - ja yksi poikkeaa Reinosta vain yhdellä vokaalilla!
Uutiset
03.09.2018 10:00
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Muusikko Reino Nordinilla ja hänen vaimollaan Maria Nordinilla riitti kuluneen viikonlopun aikana aihetta juhlaan. Onnellinen pariskunta juhlisti nimittäin kymmenenvuotishääpäiväänsä sekä kolmannen lapsensa ristiäisiä.

Lue lisää: Reino Nordinin Maria-vaimo synnytti "orgastisesti" pariskunnan makuuhuoneessa: ”Samalla hyväilin kehoani ja tunsin itseni todella ihanaksi”

Ylpeät vanhemmat jakoivat useita rakkautta huokuvia valokuvia sosiaalisessa mediassa. Samassa rysäyksessä perhe paljasti uuden tulokkaan nimen.

- Ihanan Leonan ristiäiset ja 10-vuotiashääpäivä, Reino kirjoitti Instagramissa. 

 

Ihanat Leonan ristiäiset ja 10 -vuotis hääpäivä ❤️🙏🔥 #tinahäät Blessed love 🌸

Henkilön Reino Nordin (@reinonordin) jakama julkaisu

Instagram Storyynsa Reino oli kuvannut köllöttelevää pienokaista ja lisännyt tekstiksi Reina Leona Mimosa, josta voisi päätellä pienokaisen saaneen virallisesti peräti kolme nimeä. 

Reina-nimisiä löytyy väestörekisterin mukaan Suomesta alle 54 henkilöä. Lukuun sisältyy kuolleiden sekä ensimmäisen etunimen lisäksi myös muut annetut etunimet. 

Hauskaa on se, että nimi poikkeaa Reinon etunimestä vain yhden vokaalin verran. Erikoisella nimellä ei ole Suomessa virallista nimipäivää. Myös Leona on sen verran harvinainen, että sen nimipäivää juhlitaan epävirallisesti Leonoran päivänä 11. heinäkuuta. Mimosa on puolestaan vuoden 2015 nimipäiväuudistuksen uusi nimi, joten nimipäivää on juhlittu vasta kolmen vuoden ajan. 

 

10 vuotta! 💍✨Mikä seikkailu ja oman itsen kehitysprojekti. 📷 @doradalila

Henkilön Maria Nordin (@marianordin.fi) jakama julkaisu