fbqReino Nordinin Maria-vaimo synnytti "orgastisesti" pariskunnan makuuhuoneessa: ”Samalla hyväilin kehoani ja tunsin itseni todella ihanaksi” | Seiska
maria nordin

Reino Nordinin Maria-vaimo synnytti "orgastisesti" pariskunnan makuuhuoneessa: ”Samalla hyväilin kehoani ja tunsin itseni todella ihanaksi”

Uutiset | 02.08.2018 09:50

Sisäilman asiantuntija, arkkitehti, bloggari ja nyt myös kolmatta kertaa äiti. Maria Nordin synnytti hänen ja laulajapuolisonsa Reino Nordinin kolmannen lapsen varhain maanantaiaamuna (30.7.). 

Lue lisää: Maria ja Reino Nordinin kolmas lapsi syntyi!

Hän halusi synnyttää kotona ja toive toteutui.

Kaksi yksityistä kätilöä

Nyt Maria kertoo Kotitalouskriisi-blogissaan, kuinka hänen kotisynnytyksensä eteni. Hän oli palkannut sitä varten kaksi yksityistä kätilöä. 

Olin sanonut kätilöilleni aiemmin, että jos he huomaavat pienintäkään viitettä siitä että kaikki ei ole täydellisesti, voimme heti siirtyä sairaalaan. Minulle kotisynnytys ei siis ollut pakkomielle, olisin hetkenä minä hyvänsä voinut siirtyä hyvillä mielin sairaalaan.

Ei tutkimuksia

Marian blogikirjoitus saa synnytyksen kuulostamaan suorastaan nautinnolliselta kokemukselta. Hän kertoo lukeneensa ekstaattisesta ja orgastisesta synnytyksestä, jota hän sai hieman kokea itsekin. 

Nimittäin synnytyksen ehkä nautinnollisimmat hetket koin kun sain olla itsekseni meidän pimeässä vessassa pöntöllä istuen. Kuulostaa monen mielestä varmasti hassulta, mutta synnyttäminen voi tuntua myös samalta kuin kakkaaminen voi parhaimmillaan tuntua – eli oikein hyvältä! Kylmät väreet kulkivat koko kehoni läpi kun vaivuin täysin omaan maailmaani siinä pöntöllä istuessani. Samalla hyväilin kehoani ja tunsin itseni todella ihanaksi, vahvaksi ja suorastaan supernaiseksi.

Lue lisää: Kolmatta lastaan odottava Maria Nordin paljasti vauvan tulevan kummitädin – tuore Suomen mestari!

Marialle ei synnytyksen aikana tehty tutkimuksia, mutta vauvan vointia kätilöt tarkkailivat huolellisesti. Lopulta Maria synnytti perheen uuden tulokkaan miehensä rinnalla.

Ja niin pyysin Reinon aivan vierelleni, nojasin häneen. Reino kuiskasi minulle että kuvittele itsesi vahvaksi tammaksi. Ja niin murisin hengitykseni kaiken energian alas ja samalla vauvan pää popsahti ulos! Katsoin Reinoa silmiin ja arvaan että ilmeeni oli yllättynyt. Olin aivan ihmeissäni kun tajusin että vauvamme todella syntyy tähän meidän kotiimme, meidän makuuhuoneeseemme, josta vain muutama metri isompien lasten sänkyyn. Myös heidän levollinen läsnäolonsa antoi minulle paljon tukea synnytykseen.

Pariskunnan kolmas yhteinen lapsi saapui maailmaan maanantaina aamuyöllä kello 04.47. 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!