Maria Veitolan yli 40 000 euron remonttiriidassa järkyttävä käänne: Remontin tehnyt työmies paleltui kuoliaaksi!

Uutiset | 20.01.2018 07:32

Torstaina ilmestynyt Seiska kertoi, että toimittaja Maria Veitola, 44, ja hänen miehensä Jotti, 38, ovat haastaneet rakennusyritys Estarax Oy:n oikeuteen. Haaste koskee remonttia, joka tehtiin pariskunnan Helsingin Punavuoressa sijaitsevaan 100-neliöiseen kolmioon vuonna 2013.

Lue lisää: Maria Veitola käräjille – haastoi rakennusyhtiön oikeuteen: Yli 40 000 euron remonttiriita!

Remonttiyhtiön omistaa 56-vuotias virolaisnainen. Uusimpien tilinpäätöstietojen mukaan firma pyöritti noin 110 000 euron liikevaihtoa ja teki voittoa reilut 17 500 euroa voittoa. Se maksoi viime tilikaudellaan palkkaa 15 500 euroa, joten montaa työntekijää sillä ei ole.

Lue myös: Mitä ihmettä: Maria Veitola julkaisi saunakuvan Juha Sipilän kanssa – ”Päätettiin tehdä teille bonusjakso!”

Veitolan haastehakemuksen mukaan hän oli pyytänyt yhtiötä selvittämään remontin tehneeltä työmieheltä, mitä liimoja tämä oli työssään käyttänyt. Yhtiö oli vastannut, ettei asian selvittäminen ole mahdollista, koska työmies oli kuollut ”palelluttuaan Tallinnassa”.

Haastehakemuksen mukaan Estarax ei kehotuksista ja neuvotteluista huolimatta ole suostunut korvaaman virheiden aiheuttamia kustannuksia tai vahinkoja.

Lue myös: Frederik, 72, lataa suorat sanat Maria Veitolasta – syyttää tekopyhyydestä Me too -kampanjassa: Maria haukkui rumpaliani lesboksi ja sai hänet itkemään!

Seiska tavoitti Estaraxin toimitusjohtajan, joka ei halunnut kommentoida käräjähaastetta.

– Asianajajani on lomalla, hän totesi.

Estaraxilla on helmikuun puoleen väliin asti aikaa toimittaa vastaus käräjähaasteeseen.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!