Maria Veitola avoimena julkisuuden varjopuolista: Tragediani viihteellistetään!

Uutiset | 06.10.2019 14:14

Venla-palkittu mediapersoona Maria Veitola, 46, on julkisuuden henkilö, jonka elämän eri vaiheet kiinnostavat ihmisiä. Hän on kertonut avoimesti elämästään Veitola-elämäkerrassaan ja haastatteluissaan. Maria haluaa kuitenkin kertoa elämästään omilla ehdoillaan.

– Mietin paljon ja tarkkaan, kuinka paljon annan itsestäni muille. Omasta mielestäni annan aika paljon. Minulle on tapahtunut asioita, joista on mielestäni tärkeää puhua. Se on tarkasti harkittu ja mietitty motiivi. Haluan rikkoa tabuja, puhumattomuutta ja häpeää, jota ihmisen elämään liittyy, Maria kertoi Seiskalle.

Lue myös: Futisvaimoksi tunnustautuva Maria Veitola vihjailevana: jalkapallomiehiä tarjolla julkkisystäville: "Paljon kivoja, vahvajalkaisia miehiä!"

Maria on tottunut siihen, että hänen sanomisistaan ja tekemisistään uutisoidaan. Silti hän hämmentyy elämäänsä liittyvistä otsikoista.

– Minua ei pelota kertoa elämästäni esimerkiksi kirjassani tai puhua siitä itse. Pelkään niistä aiheutuvia otsikoita, kun elämäni tragediat viihteellistetään. Monet sanovat minulle, että mikään ei tunnu minusta miltään, koska olen kokenut niin paljon. Kylläpäs tuntuu, tuntuu todella paljon.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!