Futisvaimoksi tunnustautuva Maria Veitola vihjailevana: jalkapallomiehiä tarjolla julkkisystäville: "Paljon kivoja, vahvajalkaisia miehiä!"

Uutiset | 14.09.2019 11:20

Toimittaja-juontaja Maria Veitola, 46, avautui Instagramissa puolisonsa jalkapalloharrastuksesta.

Julkisuutta karttelevan puolison jalkapalloseura juhlii tänään lauantaina (14.9.) 20-vuotista taivaltaan.

- Lauantaina juodaan kyl varmaan aika paljon kaljaa, Maria arvelee Instagramissa.

Helsinkiläisessä baarissa järjestettävät juhlat ovat avoimet kaikille, ja Maria kannustaakin erityisesti sinkkuystäviään liittymään illan rientoihin. 

Lue myös: Maria Veitola avautuu työkuvioistaan: "Pitäisi mennä vain nöyrästi kotiin"

- Ja paljon kivoja, vahvajalkaisia miehiä! Myös sinkkumiehiä! Tagaa siis tähän frendis joka vois olla kiinnostunut, Maria vihjaa.

Maria itse on tägännyt vihjailevaan postaukseen näyttelijä Armi Toivasen, juontaja Anni Hautalan ja viihdealalla vaikuttavan Niko-Pekka Mäkisen.

Lue myös: Pusu! Maria Veitola julkaisi festarikuvan julkisuutta karttavan puolisonsa kanssa - miehen tukkatyyli kääntää päät!

Futisvaimo

Puolison jalkapalloharrastus miellyttää myös Mariaa, vaikka itse pelien ja treenien seuraaminen ei häntä niin kiinnostakaan.

- On kiva kun puolisolla (tai ”kaverilla” niin kuin mun mummi aina sanoi) on joku ihan kokonaan oma intohimo ja erityisen kivaa on se, että se juttu on joku muu kuin pelkkä kaljanjuonti.

- Yritän olla silleen hyvä futisvaimo, että vaikka en jaksa ite siellä kentän laidalla värjötellä ni en estä ikinä treeneihin tai peleihin menemistä, Maria kirjoittaa.

Pariskunnalla on alle kouluikäinen Taisto-poika.

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!