Hyppää pääsisältöön
Mari Valosaari

Mari Valosaari kokeili hurjaa hoitoa: Rullataan niin, että veri roiskuu!

Fitness-uraakin luonut Mari Valosaari kyllästyi kasvojensa juonteisiin ja päätti tehdä niille jotain.

Mari kertoi blogissaan pohtineensa ikääntymistä ja sen mukana tulevia asioita. Etenkin hänen kasvojensa juonteet huolestuttavat häntä.

Ne on tavallaan ihan jees juttu, mutta ei mua nyt hirveesti haittaa jos niitä olis vähän vähemmän tai että ne ei olis niiiiin syviä. Vaikka en haluaisi niin harkitsin vakavissani jo jotain täyteaineitakin otsassa oleviin juonteisiin, Mari kirjoitti.

Kosmetologi suositteli hänelle Hollywood-tähtien suosimaa mikroneulausta.

Kun mä olin menossa hoitoon juttelin ystäväni kans ja hän kertoi että Brasiliassa tehdään mikroneulausta siten että laitetaan puuduteaine kasvoille ja sitten rullataan niin että veri roiskuu. Ja arvatkaa vaan pelästyinkö! Apua, veri roiskuu!?!? Ja entä jos täällä ei laitetakkaan puudutetta? Sattuukohan se ihan hirveesti? Tämmöisessä pelkotilassa astelin Jennin hoitohuoneeseen Capellossa ja varovaisesti aloin kyselemään kuinka kipeää hoito käy. Jenni vastasi ”riippuu kuinka korkea tai matala sinun kipukynnyksesi on”. Voin kertoo että tuo lause ei yhtään helpottanut. Kysyin myös puuduteaineesta johon Jenni sanoi että ei hän ole ainakaan koskaan käyttänyt. Ja tässä kohtaa jännitys vain kasvoi. Päätin kuitenkin että onhan se kokeiltava ja kai sen voi keskeyttää jos se sattuukin ihan julmettomasti.

 

Hoitoon kauhusta kankeana

Mari tunnustaa jännittäneensä kauneushoitoa ennen sen aloittamista.

Kävin makaamaan kauhusta jäykkänä ja odotin neulojen lävistävän kasvot luihin saakka, mutta toisin kävi. Jenni aloitti rullauksen kaulalta ja se oikeesti lähinnä kutitti. Samalla mallilla mentiin myös koko kasvot läpi, hyvin kevyesti mikroskooppisen pieniä reikiä kasvoihin tehden. Muutamassa kohdassa tuntui ehkä pienen pientä kipua mutta ei se todellakaan sattunut. EIKÄ VERI ROISKUNU hahaha.

Katso Marin ennen ja jälkeen -kuvat täältä.

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Ari Lahti

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!