Hyppää pääsisältöön
Mari Valosaari

Mari Valosaarelta huolta herättävä ilmoitus - löysi epäilyttäviä patteja: Olen peloissani!

Fitness-urheilija ja bloggaaja Mari Valosaari julkaisi torstaina lyhyen ja häkellyttävän blogikirjoituksen, jossa Mari ilmoitti löytäneensä kainaloistaan epäilyttäviä patteja.

- Noin pari kuukautta sitten löysin patin kainalosta ja pari viikkoa sitten löysin toisen toisesta kainalosta. Noin kuukausi sitten kävin näyttämässä ensimmäistä pattia sairaanhoitajalle joka laittoi lähetteen eteenpäin ultraan joka on tänään, Mari kirjoittaa KaksPlusin blogissaan ja jatkaa:

- Oli puhetta että soitan jos tilanne muttuu, mutta toisesta patista en nyt sitten edes saanut soitettua kun tämä aika lähestyi.

Mari puntaroi lyhyessä tekstissään, mitä patit saattaisivat olla. Kahden lapsen äiti pohtii, voisivatko patit liittyä imetykseen vai voiko kyseessä olla jopa syöpä.

- Tavallaan olen peloissani, koska voihan se olla vakavampaakin. Toisaalta olen rauhallisin mielin sillä minulla oli patti kainalossa myös Milan imetyksen aikana. Silloinkin patti ultrattiin ja todettiin vaarattomaksi, todennäköisesti maitorauhaseksi joka oli eksynyt tieltään. Oletan että nytkin on samasta asiasta kyse, Mari kirjoittaa.

- Lähettäkää tsempit että kyse on tosiaan vain esim maitorauhasista, Mari toivoo lukijoiltaan koskettavasti.

Blogikirjoituksesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!