Maisa Torppa

Maisa Torppa ei menettänyt autoaan – hurautti heti eroilmoituksen jälkeen Jari-Matin luksus-Lexuksella it-pomon asunnolle!

Uutiset | 17.10.2019 19:31

Seiska paljasti kolme viikkoa sitten Maisa Torpan viettäneen yhteisiä öitä suomalaisen it-pomon kanssa. Viime perjantaina rallitähti Jari-Matti Latvala vahvisti, että häät on peruttu. 

Seurustelun päättymisestä kertominen jäi Maisan tehtäväksi. Maanantaina hän ilmoitti Instagram-tilillään, että vaikka hän ja Jari-Matti rakastavat toisiaan, he eivät voi enää jatkaa suhdettaan.

Lue myös: Vuodatti erokyyneleitä! Itkuinen Maisa Torppa palasi it-pomon luokse!

Pian erosta kerrottuaan Maisa ajoi it-pomon asunnolle. Parkkipaikalla hän julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa useita videoita, joissa hän kertoi itkeneensä koko päivän.

Lue myös: Villiä spekulointia sosiaalisessa mediassa: Maisa Torppa olikin Jari-Matti Latvalan erokirjoituksen takana? ”Kantsisko ottaa tunnarit pois Maisalta?"

Videoilta paljastui, että Jari-Matti on antanut Maisan käyttää luksusautoaan erosta huolimatta. Maisa nimittäin kuvasi videonsa Jari-Matin reilun 100 000 euron arvoisen Lexuksen valkoisilla nahkapenkeillä.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Kari Pekonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!