Uutiset

Maisa Torpan kanssa heilasteleva it-pomo kärähti salasuhteesta avovaimolleen – eron jälkeen lemmenlomia ja yhteiskuvia kohukaunottaren kanssa!

28.09.2019 06:01

Seiskalle on tullut jo kuukausia vinkkejä kohukaunotar Maisa Torpasta, 28, ja erään tunnetun it-alan yrityksen johtajasta. Kaksikkoa on bongattu erittäin läheisistä väleistä muun muassa miehen asunnolta.

Rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa kihloissa oleva Maisa on viettänyt öitään miehen asunnolla.

Seiskan saamien tietojen mukaan Maisan ja komistuksen salasuhde alkoi, kun he tapasivat toisensa alkuvuonna Lapissa.

– Maisa on käytännössä seurustellut jo puolisen vuotta kahden eri miehen kanssa. Jari-Matti on suhteesta täysin tietämätön, asioista perillä oleva taho kertoo Seiskalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

– Maisan uudelle salarakkaalle kävi ikävämmin. Kun miehen avopuoliso sai tietää Maisasta, hän muutti äitienpäivänä pois parin yhteisestä kodista, lähipiiristä kerrotaan Seiskalle.

SEISKA 29/2017 Jari-Matin ja Maisan häitä olisi tarkoitus tanssia ensi talvena.
SEISKA 29/2017 Jari-Matin ja Maisan häitä olisi tarkoitus tanssia ensi talvena.

 

Lemmenloma Riiassa

Käry ei hidastanut Maisan ja miehen yhteiseloa, vaan tapailu yltyi entisestään ja salarakkaista tuli kesän aikana Seiskalle lukuisia vinkkejä.

Mies ei enää peitellyt suhdettaan lähipiiriltään vaan laittoi Instagramiin useita yhteiskuvia itsestään ja Maisasta. Pari kävi muun muassa lemmenlomalla Riiassa.

Elokuussa mies vei Maisan purjehtimaan, sillä hän kuuluu helsinkiläiseen purjehdusporukkaan. Reissu teki Maisaan unohtumattoman vaikutuksen, ja kohukaunotar lisäsi Instagramiin itsestään kuvan salarakkaansa purjeveneen ruorissa.

– Yksi elämäni onnellisimmista päivistä, Maisa kirjoitti saatesanoiksi.

Lue lisää ja katso paparazzikuvat tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Katso myös - näin Maisa on muuttunut vuosien varrella! 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!