Hyppää pääsisältöön
Maisa Torpan salasuhde tuli ilmi.

Maisa Torpan kanssa heilasteleva it-pomo kärähti salasuhteesta avovaimolleen – eron jälkeen lemmenlomia ja yhteiskuvia kohukaunottaren kanssa!

Seiskalle on tullut jo kuukausia vinkkejä kohukaunotar Maisa Torpasta, 28, ja erään tunnetun it-alan yrityksen johtajasta. Kaksikkoa on bongattu erittäin läheisistä väleistä muun muassa miehen asunnolta.

Rallitähti Jari-Matti Latvalan kanssa kihloissa oleva Maisa on viettänyt öitään miehen asunnolla.

Lue myös: Salasuhde paljastui! Maisa Torppa viettää yhteisiä öitä it-pomon kanssa – paparazzikuvat Seiskassa!

Seiskan saamien tietojen mukaan Maisan ja komistuksen salasuhde alkoi, kun he tapasivat toisensa alkuvuonna Lapissa.

– Maisa on käytännössä seurustellut jo puolisen vuotta kahden eri miehen kanssa. Jari-Matti on suhteesta täysin tietämätön, asioista perillä oleva taho kertoo Seiskalle.

– Maisan uudelle salarakkaalle kävi ikävämmin. Kun miehen avopuoliso sai tietää Maisasta, hän muutti äitienpäivänä pois parin yhteisestä kodista, lähipiiristä kerrotaan Seiskalle.

SEISKA 29/2017 Jari-Matin ja Maisan häitä olisi tarkoitus tanssia ensi talvena.
SEISKA 29/2017 Jari-Matin ja Maisan häitä olisi tarkoitus tanssia ensi talvena.

 

Lue myös: Maisa Torpan salasuhde roihahti alkuvuonna Lapissa – kihlattu Jari-Matti Latvala täysin tietämätön toisesta miehestä!

Lemmenloma Riiassa

Käry ei hidastanut Maisan ja miehen yhteiseloa, vaan tapailu yltyi entisestään ja salarakkaista tuli kesän aikana Seiskalle lukuisia vinkkejä.

Mies ei enää peitellyt suhdettaan lähipiiriltään vaan laittoi Instagramiin useita yhteiskuvia itsestään ja Maisasta. Pari kävi muun muassa lemmenlomalla Riiassa.

Elokuussa mies vei Maisan purjehtimaan, sillä hän kuuluu helsinkiläiseen purjehdusporukkaan. Reissu teki Maisaan unohtumattoman vaikutuksen, ja kohukaunotar lisäsi Instagramiin itsestään kuvan salarakkaansa purjeveneen ruorissa.

– Yksi elämäni onnellisimmista päivistä, Maisa kirjoitti saatesanoiksi.

Lue lisää ja katso paparazzikuvat tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Katso myös - näin Maisa on muuttunut vuosien varrella! 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!