Maine mennyt? Kohumalli River Viiperi häipyi suomalaisäitinsä helmoista Englantiin – sisäpiirilähde Seiskalle: Barcelonaan hänellä ei ole enää mitään asiaa!

Uutiset | 22.11.2020 07:04

Tuorein Seiska paljasti, että keväällä Espanjan Barcelonassa pahoinpitelyskandaalin keskelle joutunut suomalaissukuinen River Viiperi, 29, ei enää viihdy Suomessa. Muun muassa Vares-elokuvasta tutun Riitta Viiperin, 60, jälkeläinen ehti pyöriä äitinsä helmoissa viime keväästä asti.

– River häipyi Suomesta kaikessa hiljaisuudessa pari viikkoa sitten. Hän lensi Helsinki-Vantaalta Lontooseen, jossa komistuksella on vielä joitakin malliyhteyksiä jäljellä, Seiskalle selvitetään.

– Barcelonaan Riverillä ei ole enää mitään asiaa, sillä espanjalaisessa kulttuurissa pahantekijöitä ei katsota hyvällä. Olkoonkin, että kyseessä oli pelkkä epäily pahoinpitelystä, mutta kyllä hänen maineensa on mennyt Espanjassa, vinkkaaja väittää.

Lue myös: Paris Hiltonin ex-rakas jätti Suomen – kohun ryvettämä River Viiperi sai huippupestin Lontoosta!

Riverille tarjoutui uusi työmaa lontoolaisesta mallitoimistosta.
Riverille tarjoutui uusi työmaa lontoolaisesta mallitoimistosta.

Myrsky Espanjassa

Amerikkalaisen miljonäärijulkkisperijättären Paris Hiltonin ex-poikaystävänä tunnettua Riveriä epäiltiin maaliskuussa kuuluisan huippumallityttöystävänsä pahoinpitelystä pariskunnan yhteisessä arvoasunnossa, joka sijaitsi Barcelonan kuuluisalla kävelykadulla La Ramblalla.

Lue myös: Raivo repesi Espanjassa! Suomalaissukuista River Viiperiä, 28, epäillään kuuluisan mallityttöystävänsä pahoinpitelystä – barcelonalainen Jessica, 24, on supersuosittu sometähti

Kyseinen espanjalaiskaunotar on kotimaassaan huippusuosiota nauttiva malli ja some-jumalatar Jessica Goicoechea. Tapaus nostatti myrskyn Espanjassa, jossa paikallinen lehdistö revitteli runsaasti supersuositun julkkispariskunnan skandaalista.

Lue myös: Mallirakkaansa pahoinpitelystä epäilty River Viiperi välttää oikeudenkäynnin – suuren kohun nostanut jupakka kuivui kokoon?!

Espanjalaspoliisin pahnoilta päästyään River pakeni kohua Espanjasta Suomeen. Seiska paikansi pian komistuksen piilopirtin eli Riitta-äitinsä kodin Espoon perukoilla. Kyseinen omakotitalo sijaitsee melko lähellä murhamysteeristään tunnettua Bodominjärveä.

SEISKA 15/2020 Riverillä oli useita kuukausia aikaa miettiä Suomessa menneitä ja tulevaa. Komistus välttyi oikeudenkäynniltä.
SEISKA 15/2020 Riverillä oli useita kuukausia aikaa miettiä Suomessa menneitä ja tulevaa. Komistus välttyi oikeudenkäynniltä.

 

Riverin äiti Riitta Viiperi tunnetaan elokuvarooleistaan. Hän majoitti poikaansa tämän asuessa Suomessa.
Riverin äiti Riitta Viiperi tunnetaan elokuvarooleistaan. Hän majoitti poikaansa tämän asuessa Suomessa.

Lue myös: Tässä on River Viiperin piilopirtti! Pahoinpitelystä epäilty kohumalli asuu Riitta-äitinsä luona Espoon perukoilla!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!