Maija-Liisa Peuhu

Maija-Liisa Peuhu Salkkari-karonkoista: Jos juon vähänkin enemmän, oksennan!

30.01.2017 19:11

Salatuissa elämissä Ullaa näyttelevä Maija-Liisa Peuhu lomaili Salkkareiden joulutauon aikana kaksi viikkoa Jenkeissä. Hän osallistui reissun aikana miehensä kanssa viikon kestävälle Mississipin-risteilylle.

- Risteilyaluksella oli koko ajan mahdottomasti ohjelmaa: kaikenlaisia kokouksia ja erilaista aktiviteetteja. Ruokaa oli myös koko ajan tarjolla. Amerikassa on ihanat sängyt. Minulla asuu sukulaisia rapakon takana, mutta emme nähneet heitä reissun aikana. Risteilyn lisäksi kävimme Miamissa sekä Gracelandissa.

Salkkareissa alusta lähtien näytellyt, mutta viisi vuotta sarjan teosta poissa ollut Maija-Liisa pitää yhtenä ikimuistoisimpana kokemuksena Salkkari-taipaleensa aikana kuvausreissua Teneriffan Puerto De La Cruziin.

- Kuvasimme siellä kohtauksen, jossa jouduin työntämään vastanäyttelijänä Petra Freyn suihkulähteeseen, joka oli likaa täynnä. Ja vieläpä kahdesti, sillä kohaus ei mennyt kerralla purkkiin. Pelkäsimme, että hän saa pöpön likavedestä. Olimme molemmat kuvauksissa, että hyi.

- Yksi kauneimmista muistoista on, kun teimme kuvausreissun Luostelle, jossa kuvasimme Kallen ja Kuisman häät. Sillä reissulla ei paljon nukuttu, sillä aloitimme kuvaukset aamuviideltä ja lopetimme vasta puolenyön jälkeen. 

Myös karonkat ovat jääneet Maija-Liisan mieleen, vaikka hän pitääkin itseään huonona juhlijana.

- Jos otan vähänkin alkoholia, en pysty nukkumaan. Jos taas otan vähän enemmän, niin oksennan. Lähden aina karonkoista pois ennen muita, enkä osaa jutella humalaisten kanssa.

Maija-Liisalla oli jalkavaivan takia pitkään käytössä kävelykeppi, mutta nyt hän ei sitä enää tarvitse kuin kuvauksissa.

- Ulla on liukastunut vesijuoksussa, joten hän kävelee keppi kädessä. Minä en sellaista tarvitse!

Maija-Liisalle tarjottiin ensi kesäksi roolia Kuopion kesäteatterista, mutta hän joutui kieltäytymään, koska harjoitukset alkavat ennen Salkkareiden kevätkauden kuvausten päättymistä.


- Se on harmillista.

- Salkkareiden lisäksi minua työllistää tällä hetkellä dubbaustyöt.
 

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!