Hyppää pääsisältöön
Maajussille morsian -pariskunta Elli & Paavo.

Maajussille morsian -parin käsittämätön draama, ero ja yhteenpaluu – maajussi-Paavo ei lainkaan tiennyt isyydestään!

Ensin romanttinen tutustuminen, sitten ikävä ero, jota seurannut yllätyslapsi - ja yllätysisyys! - sekä vielä kaiken tämän jälkeen paluu takaisin yhteen.

Käsittämättömät käänteet kuulostavat överiksi vedetyn saippuasarjan käsikirjoitukselta, paitsi että tämä tapaus on totisinta totta.

Kyseessä on Paavo Kopolan ja Elli Salosen huikeasta rakkaustarinasta. Kuten Seiska jo aiemmin kertoi, pariskunta tapasi toisensa alunperin MTV:n huippusuositussa Maajussille morsian -ohjelmassa kesällä 2016. Vaikka Paavo tuolloin valitsikin Ellin tulevaksi maatalon emännäkseen, kyyhkyläisten onni ei vielä sillä kertaa kestänyt.

Pian eron jälkeen uutisoitiin, että Paavo oli ollut ihastunut toiseen naiseen ja että Elli oli tullut tahollaan raskaaksi toiselle miehelle. Näytti väistämättömästi siltä, että rakkaustarinan viimeinen luku olisi kirjoitettu.

Palasivat yhteen

Huhut ex-pariskunnan välien uudelleen lämpenemisestä alkoivat levitä, kun Paavo bongattiin helmikuussa Ellin kotiseudulla Sodankylässä. Seiskan tietojen mukaan maajussi vieraili tuolloin Ellin tyttären 1-vuotissyntymäpäivillä.

Myöhemmin suhde varmistui, kun yhteen palanneet rakastavaiset julkistivat parisuhteensa Facebookissa. Lähihoitajana työskennellyt Elli tyttärineen jäi tuolloin vielä Sodankylään, ja Paavo palasi noin 500 kilometrin päähän Pohjois-Pohjanmaalle.

Elli ja Paavo tutstuivat MTV:n Maajussille morsian -ohjelman kuvauksissa kesällä 2016.
Elli ja Paavo tutustuivat MTV:n Maajussille morsian -ohjelman kuvauksissa kesällä 2016.

 

Pian muuttosupinat alkoivat käydä kylillä kuumana, kun Ellin havaittiin kaupittelevan omaisuuttaan Facebookin Sodankylä-ryhmän nettikirppiksellä.

– Ettei vain olisi suuntaamassa Haapajärvelle, tuntureilta huhuiltiin tuolloin.

Uskomaton yllätyskäänne

Seiska tavoitti myöhemmin puhelimitse Ellin, joka vahvisti pariskunnan palanneen yhteen ja että hän olisi tyttärensä kanssa muuttamassa Paavon luo Pohjois-Pohjanmaalle.

– Olemme parhaillaan viemässä muuttokuormaa Paavon luo, Elli myönsi iloisena.

Sen jälkeen maatalon emäntä pudotti vielä todellisen jättiuutispommin:

– Todellisuudessa Paavo on lapseni isä. Olin tullut hänelle aiemmin raskaaksi, eikä hän vielä tuolloin tiennyt sitä.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Ellin & Paavon kotialbumi, MTV

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!