Katso kuvat!

Luksustalo vaihtui betonikoppiin! Näin karussa sellissä Sofia Belórf eli tutkintavankeudessa – kuva!

Uutiset | 28.07.2019 08:01

Sofia Belórfiin kohdistuneet rikosepäilyt syöksivät kaunottaren luksuselämästä kurjiin olosuhteisiin Tikkurilan poliisivankilaan, josta hän vapautui perjantaina hovioikeuden päätöksellä.

Lue lisää: Hovioikeus vapautti Sofia Belórfin tutkintavankeudesta!

Instagramissa hän on esitellyt ylellistä elämäänsä yli 63 000 seuraajalleen. Kuvissa ovat vilahdelleet niin ökyasunnot, luksuslaukut, merkkivaatteet kuin hulppeat autot.

Tutkintavankeutensa aikana Sofia virui betonirakenteisessa sellissä, ja häneltä oli otettu pois kaikki yhteydenpitovälineet ulkomaailmaan. Hän sai tavata ainoastaan asianajajaansa Paul Perovuota, rikostutkijoita ja mahdollisesti valvotusti lähiomaisiaan.

Sofia Belórfiin kohdistuneet rikosepäilyt repivät kaunottaren VIP-alueilta vankeuteen.
Sofia Belórfiin kohdistuneet rikosepäilyt repivät kaunottaren VIP-alueilta vankeuteen.

 

Lue myös: Vankilassa viruva Sofia Belórf tilittää Seiskalle: ”Haluan kadota maan alle!”

Villasta selliin

Sofia ja avopuoliso Niko Ranta-aho hankkivat hiljattain lähes kahden miljoonan euron arvoisen villan Espanjasta Marbellan ylellisimmältä alueelta Porto Banuksesta. Rakastavaisten 700-neliöisessä villassa on muun muassa oma elokuvateatteri, kuntosali sekä uima-allas.

Sofia ja Niko-rakas tottuivat Marbellassa luksuselämään. He asuivat noin kahden miljoonan euron arvoisessa villassa ja ajelivat luksusautoilla.
Sofia ja Niko-rakas tottuivat Marbellassa luksuselämään. He asuivat noin kahden miljoonan euron arvoisessa villassa ja ajelivat luksusautoilla.

 

Pari hankki viime vuonna kodin myös Helsingistä. Hienolla Punavuoren alueella sijaitseva kerrostaloasunto on 119-neliöinen. Huoneisto on arvotalossa ja maksoi lähes 700 000 euroa. Sofia ja Niko toteuttivat kämppäänsä mittavan remontin.

Sofian selli taas on vain yhdeksän neliön kokoinen. Sisustuksena on betonikorokkeelle aseteltu patja, ja television saa pyydettäessä. Tutkintavanki saa selliinsä vain peiton, tyynyn ja lakanat. Ruokapöytä on betonista valettu taso. Sellistä ei näe ulos, sillä ikkuna on peitetty valkoisella pleksillä.

Poliisin mukaan selliin saa television niin halutessaan.
Poliisin mukaan selliin saa television niin halutessaan.

 

Lue myös: Niko-rakkaansa bisneksien takia vangittu Sofia Belórf vakuuttaa: ”Suhde jatkuu edelleen!”

Illallinen kanttiinista

Ruoka selliin tarjoillaan teräsovessa olevasta luukusta. Lämpimien ruokien lisäksi vangille tarjotaan aamupala ja iltapala.

Lisäravintoa voi ostaa kiertävästä kanttiinivaunusta, jossa myydään juomia ja makeisia. Erikoisruokavaliosta voi esittää toiveita.

– Toivoa saa, mutta kovin kummallista ei järjestetä. Yleensä kasvisruoka järjestetään jättämällä liharuuasta lihat pois, poliisi kertoo.

Sofia saa selliin ruokansa oven luukusta.
Sofia saa selliin ruokansa oven luukusta.

 

Marbellassa Sofia ja Niko ajelivat Range Rover -maasturillaan sekä lähes puolen miljoonan euron arvoisella Ferrarillaan lounastamaan ja illastamaan kaupungin hienoimpiin ravintoloihin.

Sofia on kertonut Instagramissa eräänkin aamiaisen maksaneen parilta 80 euroa. Hän on myös esitellyt tämän vuoden puolella ylellisiä matkojaan Dubaihin, Miamiin, Madridiin sekä Ibizalle.

Kohupari on viettänyt hulppeaa elämää muun muassa matkustelemalla. Kuva on otettu viime vuoden lokakuussa.
Kohupari on viettänyt hulppeaa elämää muun muassa matkustelemalla. Kuva on otettu viime vuoden lokakuussa.

 

Lue myös: Paljastavat kuvat! Näin Sofia Belórf piiloutui auton takapenkille matkalla oikeudesta vankilaan – Seiskan valokuvaaja tallensi kohukaunottaren!

Sellissä ei voi peseytyä

Tutkintavanki pääsee halutessaan ulos sellistä joka päivä ulkoilua varten. Ulkoilutila on vain 22-neliöinen. Ulkoillessakaan ei pääse nauttimaan näköaloista, sillä tila on kattoa myöden suljettu.

– Kyllä sinne luonnonvalo pääsee, Tikkurilan poliisilaitokselta kerrotaan.

Sellin ainoat "ylellisyydet" ovat ruostumattomasta teräksestä tehty vessanpönttö ja lavuaari.

Tutkintavanki pääsee päivittäin käymään suihkussa. Sellissä ei ole peseytymismahdollisuutta. Mikäli vanki tarvitsee lääkäriä, hänelle järjestetään hoitoa.

Sellistä pääsee pois vain kuulusteluiden ajaksi, jolloin vanki viedään tutkijan huoneeseen. Myös asianajajan tapaaminen tapahtuu muissa tiloissa.

Teksti:Mia Jussinniemi
Kuvat:Itä-Uudenmaan poliisi, All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!