Jasper Pääkkösen ideoima miljoonaprojekti joutui vastatuuleen – näin näyttelijä kommentoi Seiskalle!

Uutiset | 05.06.2020 06:04

Suomeen koronan takia jumiin jääneellä Jasper Pääkkösellä, 39, on epäonnea uuden liiketoimensa kanssa. Luonnonkauniille Inarijärven Nanguniemelle suunniteltu lomakohteen rakentaminen on ottanut takapakkia ja herättänyt kysymyksyä osassa paikallisia.

Nangun lomakeskus -työnimellä kulkevan peräti 35 miljoonan euron arvoisen hankkeen kaavaehdotus oli jo ehtinyt kunnan nettisivuille.

Nyt hanke on yllättäen kaikessa hiljaisuudessa poistettu ja otettu uudelleen valmisteluun. Aikalisän määräsi aluetta vuokraava Metsähallitus, jonka kanssa esisopimus on tehty viime vuoden puolalla.

Lue lisää: Miljoonaprojekti vastatuulessa! Jasper Pääkkösen Inariin kaavailtu lomakeskushanke otti takapakkia!

Jasperin idea

Lomakeskuksen rakentaminen on kovana luonto- ja kalamiehenä tunnetun Jasperin sekä Korpi Capitals -sijoitusyhtiön hanke. Sijoittajan ja näyttelijän hyppysissä Nangun lomakeskuksesta pitäisi syntyä luonnon helmaan sijoittuva, kansainväliset odotukset täyttävä keskus täysine palveluineen.

Jasper on vastatuulesta huolimatta yhä toiveikas jätti-investointinsa kanssa.

– Emme ota projektissa mitään "aikalisää". Ainakin me etenemme normaalissa aikataulussa ja alkuperäisen suunnitelman mukaan, näyttelijä-sijoittaja kertoo Seiskalle.

Jasperin ja sijoitusyhtiön on tarkoitus tehdä kansainväliset puitteet täyttävä loma- ja kalastuskeskus Inarinjärven Nangu- niemen kauniiseen luontoon.
Jasperin ja sijoitusyhtiön on tarkoitus tehdä kansainväliset puitteet täyttävä loma- ja kalastuskeskus Inarinjärven Nanguniemen kauniiseen luontoon.

 

Lue myös: Koronajumissa Helsingissä! Jasper Pääkkönen ja upea Alexandra-rakas käänsivät päitä Kaivopuistossa!

Koronan jälkeen

Miljoonahankkeen mutkistuminen yllättävällä kaavan takaisinvedolla ei Jasperia pysäytä.

– Kaavoituksen aikataulu ei sinänsä ole mikään yllätys, se kestää aina. Siksi tätä ei ole aikataulutettu kaavoituksen varaan vaan etenemme, kun sen aika taas on.

Odottelun Jasper sanoo ottavansa investoinnin koosta huolimatta rauhallisin mielin.

– Mitään taloudellisia vaikutuksia tästä ei ole meille tullut. Koronalla sen sijaan on ikävä kyllä iso vaikutus Suomenkin talouteen. Uskon vakaasti, että viruksen jälkeisessä Suomessa kaikkia uusia, työllistäviä hankkeita todella kaivataan, Jasper kommentoi.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Adobe Stock
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!