Jasmin Voutilainen seurustelee Ville Toivosen kanssa.

Love Island -komistuksen kanssa seurusteleva Salatut elämät -kaunotar Jasmin Voutilainen: Ville ei koskaan kommentoi roolityötäni!

03.02.2020 06:24

Salatut elämät -tähti Jasmin Voutilainen, 24, seurustelee Love Island -sarjasta tutun Ville Toivosen kanssa. Viime syksynä suhteensa virallistanut pariskunta on suunnitellut yhteistä tulevaisuuttaan.

– Olemme puhuneet avoliitosta. Se on vielä aika kaukaista, mutta siitä on kiva puhua ja sitä on kiva suunnitella. Voimme puhua naimisiin menosta, kihlauksesta tai lapsista, mutta tiedämme, että emme halua niitä asioita vielä vuoden sisällä, Jasmin kertoo Seiskalle.

Jasmin on rakastunut nainen. – Tutustuimme, kun Ville pyysi minua mallikseen. Tajusimme, että klikkaa muutenkin kuin frendeinä, Jasmin kertoo.
Jasmin on rakastunut nainen. – Tutustuimme, kun Ville pyysi minua mallikseen. Tajusimme, että klikkaa muutenkin kuin frendeinä, Jasmin kertoo.

 

Lue myös: Suhde syvenee! Salkkari-kaunotar Jasmin Voutilainen avoimena parisuhteestaan Love Island -komistukseen: "Olemme sillä fiiliksellä, että olemme ikuisesti yhdessä"

Hauskaa yhdessä

Jasmin ja Ville suhtautuvat parisuhteeseensa rennolla asenteella.

– Olemme yhdessä niin kauan kuin homma luistaa. Ei sitä tiedä, onko se sitten 10 kuukautta, 10 vuotta vai ikuisesti. Meillä klikkaa ystävinäkin todella hyvin. Meillä on tosi hauskaa yhdessä ja nauramme mahat kippurassa toistemme jutuille. Mielestäni se on tärkein osa parisuhdetta.

– Kumpaakaan ei ahdista tulevaisuudessa mikään. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että olemme ikuisesti yhdessä, joten meillä ei ole kiire mihinkään. Kaikki aikanaan, Jasmin toppuuttelee.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen ja Love Island -rakas kertoivat parisuhteestaan - Ville hehkutti kultaansa: Jasmin on vaimomateriaalia!

Rakastavaiset katsovat harvoin yhdessä Jasminin Salatut elämät -jaksoja.

– Joskus Ville saattaa sivusilmällä vilkuilla Salkkareita, kun katson tulevan viikon jaksoja. Hän ei koskaan kuitenkaan kommentoi roolityötäni. Emme ole myöskään koskaan katsoneet yhdessä Love Island -sarjan jaksoja, joissa Ville oli mukana.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!