jasmin ja ville

Suhde syvenee! Salkkari-kaunotar Jasmin Voutilainen avoimena parisuhteestaan Love Island -komistukseen: "Olemme sillä fiiliksellä, että olemme ikuisesti yhdessä"

22.01.2020 14:16

Salkkari-tähti Jasmin Voutilainen, 24, on rakastunut nainen. 

Lomalta töihin palannut kaunotar paljasti Seiskalle vierailleensa hiljattain Pariisissa Love Island -ohjelmasta tutun Ville-rakkaansa kanssa.

- Minulla menee tosi hyvin! Olin viisi viikkoa lomalla, se oli tosi kivaa. Kävimme Villen kanssa Pariisissa. Emme olleet miettineet matkaa hirveästi etukäteen, se oli suhteellisen extempore reissu, Jasmin paljastaa.

jasmin voutilainen

Lue myös: Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen ja Love Island -rakas kertoivat parisuhteestaan - Ville hehkutti kultaansa: Jasmin on vaimomateriaalia!

Pariisissa kaunotar vieraili ensimmäistä kertaa. 

- Eiffel-torni oli hieno. Kohdallemme sattui myös valoshow.

Puitteet kosinnalle olivat siis kohdallaan, mutta kihloja pariskunta ei kuitenkaan vaihtanut.

- Ei ihan vielä, Jasmin nauraa.

- Kaverit tosin heittivät kihlauksesta läppää, hän jatkaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pariisi oli hieno🇫🇷

Henkilön JASMIN VOUTILAINEN (@jasminelisabet) jakama julkaisu

Ikuisesti yhdessä

Jasmin ja Ville virallistivat suhteensa viime syksynä, ja tällä hetkellä kaksikko suunnittelee yhteistä tulevaisuuttaan aktiivisesti.

- Olemme puhuneet avoliitosta. Toisaalta se on vielä aika kaukaista, mutta siitä on kiva puhua ja sitä on kiva suunnitella. 

- Voimme puhua naimisiin menosta, kihlauksesta tai lapsista, mutta kuitenkin tiedämme, että emme halua niitä asioita vielä vuoden sisällä.

Lue myös: Salkkarit-povipommi Jasmin Voutilainen saa palautetta ulkonäöstään – ”En ole kiinnostunut, mitä mieltä ihmiset ovat!”

Jasmin ja Ville eivät ota kuitenkaan paineita suhteestaan.

- Olemme molemmat sillä fiiliksellä, että olemme yhdessä niin kauan kuin homma luistaa. Ei sitä tiedä onko se sitten 10 kuukautta, 10 vuotta vai ikuisesti.

- Meillä klikkaa ystävinäkin todella hyvin. Meillä on tosi hauskaa yhdessä, nauramme mahat kippurassa usein. Mielestäni se on tärkein osa parisuhdetta.

Lue myös: Salkkarit-povipommi Jasmin Voutilainen myönsi vihdoin suhteensa Love Island -komistukseen: ”Emme halunneet tehdä numeroa!”

- Kumpaakaan ei ahdista tulevaisuudessa mikään. Olemme sillä fiiliksellä, että olemme ikuisesti yhdessä, joten meillä ei ole kiire mihinkään. Kaikki aikanaan, hän päättää.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen & Emmi Ikonen
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!