Uutiset

Love Island Suomi -Veera villitsi sambakarnevaaleilla: näin käsittämättömät lannellikkeet tamperelaiskaunotar hallitsee!

13.06.2019 18:28

Pääkaupunkimme valtasi viime viikonloppuna perinteinen Samba Carnaval, kun Suomen sambakoulujen välinen mestaruuskilpailu starttasi paahtavassa hellesäässä Helsingin Senaatintorilta. 

Love Island Suomi -ohjelmassa rakkauden löytänyt Veera Virta on tanssinut sambaa viidesluokkalaisesta asti. Veera tanssii Tampereella sambakoulu Roseiran riveissä. Veera jakaa myös askeltietämystään tanssiopettajan roolissa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Butterfly Princess 🦋👸🏼 #sambacomveera

Henkilön Veera Virta (@veerajjulia) jakama julkaisu

Viime viikonloppuna Veera ihastutti sambakulkueessa turkoosiin höyhen ja tylliunelmaan pukeutuneena. Kulkueen jälkeen, myöhemmin samana iltana Veera nousi vielä viihdyttämään Helsingin yökiitäjiä.

(Saat videon näkyviin painamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa nuolta)

Videolla nainen antaa parastaan. Lantio keinuu ja jalat askeltavat ammattilaisen ottein. Koko klubi tuntuu viihtyvän, sillä taustalta voi kuulla yleisön ihastuksen Veeran sooloesityksen edetessä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olipahan taas karnevaalit! Omalta osalta sekä karnevaalien valmistaminen että oman puvun tekeminen on kuluneen talven ja kevään aikana ollu erityisen raskasta ja stressi on johtanu jatkuvaan sairasteluun. Musta tuntu kulkueen jälkeen tosi paskalta, koska oma suoritus ei ollu kunnon (ja jalat vereslihalle ja vesikelloille hiertäneiden kenkien) takia todellakaan paras mahdollinen. Sain kulkueen päättymisen ja iltajuhlan välissä kolme tai neljä itkupotkuraivaria eikä ollu todellakaan fiilistä juhlia saatika mennä vetää täydelle Apollolle vielä lavashow kulkueen päälle. Mutta vitsi mikä show muute oli! Jos en kulkueen suoritukseen ollu tyytyväinen niin show kyllä räjäytti pankin! Jumankauta🤩 Ja tällee jälkikäteen ku kattoo videoita niin ei se kulkuekaan ihan paskasti menny 🤔 Loppujen lopuks viikonlopusta jäi hyvät fiilikset ja oon itestäni ylpee, että tämmösessä elämäntilanteessa loin mun tiimin kanssa tämmösen kulkueen. Kiitos kaikille, jotka valutti mun kanssa verta, hikee ja kyyneleitä meidän koulun eteen ja toi tän kulkueen Helsinkiin asti! Manse on rautaa!🤩 Keskiviikkoiltaan asti jännitetään tuloksia, toivotaan ettei mun ekana ja vikana karnevaalipäällikkökautena sijoituta kaikkien kulta- ja hopeamitalien jälkeen pohjille 😅😂 Niinku monta kertaa eilen kavereiden kanssa todettiin ”v*ttu kuinka sairas harrastus” 😂 Silti en mihinkään vaihtais❤️ #sambacomveera #uniaodaroseira #helsinkisambacarnaval #samba #passista

Henkilön Veera Virta (@veerajjulia) jakama julkaisu

Aurinkoisen valokuvan kuvatekstissä Veera kuitenkin paljastaa, että hymyn takana nainen oli väsynyt ja turhautunut nainen. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:mtv
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!