Katso videot!

Nyt liikkuu lantio! Tamperelainen sambatanssija Veera, 20, teki kunniaa Porilaisten marssille huikealla tavalla – tämä video on nähtävä!

Uutiset | 10.11.2017 12:56

Itsenäistä isänmaatamme kunnioittavalla Suomi 100 -teemalla on tehty jos jonkinlaisia tempauksia. Nyt Pirkanmaalta kuitenkin kajahtaa astetta erilaisempi kunnianosoitus Porilaisten marssin tahdissa.

Tamperelainen sambatanssija Veera Virta latasi torstaina sosiaaliseen mediaan videon, jolla hän antaa lanteidensa keinua puolustusvoimien kunniamarssin tahdissa.

– Porilaisten marssi on yksi lempikappaleistani. Yleensä alan itkeä, kun kuulen sen, sillä Suomi ja itsenäisyys merkitsevät minulle todella paljon, Veera, 20, selostaa Seiskalle.

– Videossa yhdistyy itselleni kaksi tärkeää asiaa: Suomi ja samba. En siis lähtenyt tekemään videota mitenkään tarkoituksenhakuisesti.

Päinvastoin, koko video lähti kuulemma täysin vitsistä. Veera kertoo olleensa sambatreeneissä viime viikonloppuna, kun Porilaisten marssi lähti yllättäen soimaan.

– Aloin sitten läpällä tanssia sen tahdissa. Sitten kaverini innostuivat, että minunhan pitäisi tehdä siitä ihan tanssivideo. Vastasin vain, että ”Juu juu ja hehheh!”

Ajatus jäi kuitenkin hautumaan, kunnes Veera päätti purkittaa videon eilen torstaina (9.11.).

– Vetäisin sen ihan vitsillä kerrasta purkkiin. En ollut suunnitellut sitä yhtään ja vedin sen freestylella, Veera paljastaa.

Kuten oheiselta pätkältä näkyy, lopputulos on kuitenkin varsin näyttävä – eikä ihme. Veeran kymmenen vuoden samba-kokemus näkyy hyvin videolla, jota oli tapitettu perjantain (10.11.) puoleenpäivään mennessä jo useita tuhansia kertoja.

Oliko Porilaisten marssi haastava biisi sambattavaksi?

– Eihän se nyt kyllä ihan perus sambarytmiä edusta, Veera naurahtaa.

– Toki se on tyylillisesti todella erilaista musiikkia tanssittavaksi sambaan. Mutta kun tuntee kappaleen läpikotaisin, niin kyllä siihen pystyi ihan hauskasti soveltamaan.

 

Kohta mennään! ?? @uniaodaroseira #uniãodaroseira #samba #sambawithveera #sambacostume

Henkilön Veera Virta (@veerajjulia) jakama julkaisu

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Prestige Studio
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!