Lotta ja Kristian Näkyvä elävät etäsuhteessa.

Lotta Näkyvä etäsuhteestaan jääkiekkoilijamiehensä kanssa: Kristian ei ole koskaan ollut mustasukkainen!

11.03.2018 18:47

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Näkyvä kertoi Seiskan haastattelussa rohkeasti kokemistaan vaikeista ajoista. Synkimmillä hetkinä paha olo on purkautunut itsetuhoisina ajatuksina ja paniikkikohtauksina.

Paranemisprosessi alkoi, kun Lotta oli valmis kohtaamaan piilottamansa vaikeudet. Hän haki tukea niin jääkiekkoilijarakkaastaan Kristian Näkyvästä kuin Raamatustakin.

Lue myös: Ex-missi Lotta Näkyvä: Uupumus vaikutti puhekykyyni – löysin avun Raamatusta!

Elämme etäsuhteessa

Vuonna 2016 kiekkoilija Kristian Näkyvän kanssa avioitunut Lotta tapasi rakkaansa vuonna 2011 Jyväskylässä. Pariskunta elää etäsuhteessa, sillä Lotta asuu Helsingissä ja Kristian kiekkouransa takia Ruotsissa.

Lotta on opiskellut musiikkia 13 vuoden ajan. – Nauhoitimme polttareissani biisin Kristianille. En halua kuitenkaan olla laulava missi.
Lotta on opiskellut musiikkia 13 vuoden ajan. – Nauhoitimme polttareissani biisin Kristianille. En halua kuitenkaan olla laulava missi.

Lue myös: Lotta Näkyvä ei haaveile vielä perheenlisäyksestä: Vauva saa odottaa!

– Kristian on rauhallinen ja tasapainoinen ihminen. Hänellä on hyvä itsetunto, eikä hän ole koskaan ollut mustasukkainen. Uskon, että pitkän suhteemme salaisuus on, että pystymme luottamaan toisiimme. Välimatka toki tuo suhteeseen oman haasteensa.

Lue myös: Käsittämättömän kaunis Lotta Näkyvä, 28, hemmottelee jälleen kuvillaan: rinnat pursuilevat pitsiliiveistä – kuva!

Lotta ja Kristian pyrkivät tapaamaan kolmen viikon välein.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!