fbq
Uutiset
26.07.2017 13:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Lotta Näkyvä
Käsittämättömän kaunis Lotta Näkyvä, 28, hemmottelee jälleen kuvillaan: rinnat pursuilevat pitsiliiveistä – kuva!
Uutiset
26.07.2017 13:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Miss Suomi vuosimallia 2013 Lotta Näkyvä (ent. Hintsa) on julkaissut jälleen rohkeaa kuvamateriaalia itsestään. Luonnonlapseksi itseään kutsuva Lotta on kertonut olevansa sinut paljaan pinnan ja vähäpukeisuuden suhteen – ja sen kyllä huomaa.

Muutaman vuoden takainen valtakunnan kaunein nainen on monien mielestä sitä varmasti edelleen. Ja kun Lotan viimeisintä Instagram-kuvaa katsoo, niin paha on varsinaisesti väittää vastaankaan.

Mitä ilmeisimmin vaakatasossa otetussa mutta pystyyn käännetyssä mustavalkoisessa kuvassa Lotta katsoo suoraan kameraan hänen hiuksiensa valuessa valtoimenaan. Lotan tyrmäävää figuuria suojaavat pitsirintaliivit, joista uhkean ex-missin rintamus pursuilee hieman ulos.

 

⬛️◽️ like the weather. ?@photography.pp

Henkilön Lotta Näkyvä (@lottanakyva) jakama julkaisu

Aistikas ja tyylikäs otos on valokuvaaja Petteri Peltosen käsialaa. Hän on julkaissut sen värillisen version jo toukokuun alussa omalla Instagram-tilillään.

 

#photoshoot #model #work #finland #helsinki #lingerie #naturallight @lottanakyva

Henkilön Petteri Peltonen (@photography.pp) jakama julkaisu

Lotasta on julkaistu viime aikoina runsaasti vastaavanlaisia rohkeita ja ammattivalokuvaajien kuvaamia kuvia. Ja kuten todettua, paljas pinta ja vähissä vaatteissa kekkuloiminen on aina ollut hänelle täysin ok.

– Oon luonnonlapsi. Mulle ei oo koskaan ollu ongelma hengailla puolialasti ympäriinsä, vaihtaa vaatteita missä sattuu, vetää housut nilkkoihin esitelläkseni mustelmiani, ja lapsena Etiopian sademetsissä pyörittiin pelkät kumpparit jalassa, Lotta kirjoitti taannoin Instagram-kuvansa kuvatekstissä.

– Mulle on ihan fine olla pelkissä pikkareissa tai sit, niin kuin tällä hetkellä, että on kaikkea muuta kuin pikkarit. It's just me.