Uutiset

”Halusin kunnon pakarat ja litteän vatsan” – Kelly Kalonji toteutti epäilyjä herättäneen huikean muodonmuutoksen ahkeralla treenillä ja ruokavaliolla!

04.02.2019 21:03

Vuoden 2013 Miss Helsinki Kelly Kalonji, 31, kertoi Seiskalle muodonmuutoksestaan, kun hän innostui viime kesänä Lontoossa asuessaan saliharjoittelusta.

Joissakin muodonmuutos herätti kuitenkin ihmetystä, jopa epäilyjä. Kelly kertoo saaneensa hämmentävää palautetta some-seuraajiltaan.

– Minulta alettiin ihan vakavasti kysellä, olinko ottanut täytteitä peppuuni ja rintoihini. Kuvittele! Yksikin tyttö ilmaisi pettymyksensä minuun, että minun olikin sitten pitänyt tunkea pakaroihin jotain myrkkyä. Se oli niin hauskaa!

Kelly on hurahtanut saliharjoitteluun. Hän kertoo pumppaavansa rautaa päivittäin kotikaupungissaan Turussa.
Kelly on hurahtanut saliharjoitteluun. Hän kertoo pumppaavansa rautaa päivittäin kotikaupungissaan Turussa.

 

Nyt Kellyn kropassa riittää kurveja kuin ralliradassa. Näyttävä nainen vakuuttaa kaiken olevan ahkeran ja systemaattisen saliharjoittelun tulosta.

– Kun painoni alkoi hiljalleen nousta, kilot kertyivät oikeisiin kohtiin. Se ei silti riittänyt, vaan pyysin personal trainer -ystäviäni laittamaan ruokavalioni kuntoon. Kerroin heille myös haluavani kunnon pakarat ja litteän vatsan!

Erityisen tyytyväinen Kelly on jalkoihinsa, jotka ovat tätä nykyä muodokkaan treenatut.

– Meillä länsiafrikkalaisnaisilla on usein melko tikkumaiset jalat, mutta kyllähän näitä nyt kelpaa esitellä, hän nauraa hersyvään tapaansa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto, Kellyn alusvaatteet CHANGE Lingerie
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!