Katso kuvat!
Mailis Penttilä

Huhhuh, mikä povi! Seksipommi Mailis Penttilän superavonainen iltapuku loksautti leuat - poseeraa miljonäärirakkaansa kainalossa: "Valitsen sinut uudelleen ja uudelleen" - kuvat!

08.10.2018 11:10

Miss Helsinki -kilpailusta ja Koko Suomi leipoo -tv-ohjelmasta tuttu povipommi Mailis Penttilä juhli viikonloppuna it-miljonäärikultansa Pekka Koskisen omistamassa Samppalinna-ravintolassa Turussa.

KATSO MYÖS: HUH, POVIPOMMI MAILIS PENTTILÄ POSEERAA BIKINEISSÄ JAHDIN KANNELLA: "LOPPUKESÄSTÄ ON HELPPO HYMYILLÄ, KUN ON TULLUT TREENATTUA VIIME KUUKAUDET KOVEMPAA KUIN IKINÄ" - KATSO!

Kaunotar on postannut seksikkäästä juhlalookistaan useita kuvia Instagram-profiiliinsa. Voit selata kuvia klikkaamalla nuolia postauksen päällä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A little party never killed nobody 💃🏻 📸: @heikkisalonen

Henkilön Mailis Penttilä (@mailispenttila) jakama julkaisu

Samalla Mailis esitteli seuraajilleen myös avomiehensä. Pariskunta on ollut yhdessä jo usean vuoden ajan.

- Valitsen sinut. Ja valitsen sinut uudelleen, uudelleen ja uudelleen. Hetkeäkään miettimättä, hän fiilistelee rakkauttaan otoksen kuvatekstissä englanniksi.

LUE MYÖS: MUODOKAS MAILIS PENTTILÄ LEMMENLOMALLA MILJONÄÄRIMIEHENSÄ KANSSA – JULKAISI UHKEITA BIKINIKUVIA!

Pekka Koskinen on ollut perustamassa useita eri it-yrityksiä, kuten Leadfeederiä, Solinoria ja Fraktioa. Hän omistaa Samppalinnan lisäksi Chic- ja Tahko Tirol -yökerhot.

Mies oli vuonna 2012 Suomen kovatuloisin alle 35-vuotias. Hänen pääomatulonsa olivat tuolloin yli 2 miljoonaa euroa.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!