Laura Birn

Laura Birn ylistää elokuva-alalla tapahtuneesta nöyryyttämisestä kertoneita naiskollegoitaan: Se on vaatinut järjetöntä rohkeutta!

23.03.2018 20:03

Näyttelijä Laura Birn oli pukeutunut monen näyttelijäkollegansa tavoin mustaan Jussi-gaalaan.

KATSO MYÖS: DRAMAATTISTA JA MUSTAA! NÄIN KAUNIINA JA KOMEINA ELOKUVA-ALAN TÄHDET JUHLIVAT JUSSI-GAALASSA - KUVAGALLERIA!

Laura Birn

Laura ylistää naiskollegoitaan, jotka ovat tällä viikolla puhuneet avoimesti elokuva-alalla tapahtuneesta nöyryyttämisestä ja alistamisesta.

Yle: Pamela Tola joutui Aku Louhimiehen kiusaamaksi: "Tunsin vastanäyttelijän sukupuolielimet ihollani"

- Raskas viikko takana, mutta uskon, että tämä tulee johtamaan yhteiseen hyvään. Niin hienoa, minkälaisen keskustelun avauksen naiset ovat tehneet. Se on vaatinut aivan järjetöntä rohkeutta. Tunnen valtavaa ihailua heitä kohtaan, Laura kiittelee.

KATSO MYÖS: KESKUSTELUN ELOKUVA-ALALLA TAPAHTUVASTA AHDISTELUSTA ALOITTANUT HEIDI LINDÉN VASTASI JUSSI-GAALAN ROHKEIMMASTA ASUSTA! KATSO!

Laura pitää tärkeänä, että näyttelijän ja ohjaajan välillä on luottamussuhde.

- Jos on toimiva näyttelijä-ohjaaja-suhde, asiat on keskusteltu ennen kuvauksia jo niin pitkälle, ettei tule mitään yllättävää. Jos sellaista tulee, siitä pitää pystyä sanomaan.

- Kukaan ei tarkoita sitä, ettei näyttelijöiltä saisi vaatia. Monet naisnäyttelijät haluavat haasteita, mutta se on täysin eri asia kuin se, että ylitetään kiusaamisen tai nöyryyttämisen raja.

 

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!