fbq
Oho! Matti Nykänen laulaa suositun rap-duon uudessa Suomi-biisissä - musiikkivideon kuvauksissa Matti reväytti nivusensa: "Kaikkensa hän antoi, vaikkei mikään satakieli olekaan" - katso! | Seiska
Uutiset
05.12.2018 13:18
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Jessica Häyhä / Sony Music
Yksi totuus, Matti Nykänen
Oho! Matti Nykänen laulaa suositun rap-duon uudessa Suomi-biisissä - musiikkivideon kuvauksissa Matti reväytti nivusensa: "Kaikkensa hän antoi, vaikkei mikään satakieli olekaan" - katso!
Uutiset
05.12.2018 13:18
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Jessica Häyhä / Sony Music

Vuosi sitten perustettu rap-duo Yksi Totuus päätti laittaa hynttyyt yhteen "maailman suomalaisimman miehen" Matti Nykäsen kanssa ja tehdä kappaleen 101-vuotiaalle itsenäiselle Suomelle. 

Seiska sai kunnian esitellä tänään ilmestyneen Suomi-biisin videon, jossa Matti ja rap-duon pojat DJ Takapotku ja Mäkki nauttivat suomalaisuudesta ex-mäkikotkan kotikaupungissa Jyväskylässä

"Maailman suomalaisin mies"

Rap-duon mukaan kappaletta ei suunniteltu excel-taulukon kera, vaan se toteutettiin spontaanisti studiossa. "Suomen ruumiillistumaksi" ja "maailman suomalaisimmaksi mieheksi" Mattia kutsuvat Mäkki ja Dj Takapotku totesivat, että juurikin Matti olisi täydellinen fiittaaja Suomi-aiheiselle kappaleelle. 

- Otimme häneen yhteyttä ja hän oli heti messissä, rap-duo kertoo Seiskalle. 

21 miljoonaa striimausta kerännyt rap-duo sanoittaa kappaleensa itse. Inspiraation biiseihin pojat löytävät varsin uniikilla tavalla. 

- Biisit syntyvät 80-prosenttisesti mun kieroutuneesta mielestä, sekä 20-prosenttisesti yhteisen paskan jauhamisen tuloksena, Dj Takapotku täräyttää huumorin kukkaa viljellen. 

Musavideolla nähdään niin vesiskoottereilla ajavia muusikoita kuin vesisukset paljussa makaava ex-mäkikotkakin. 

Minkälaista oli työskennellä mäkikotkan kanssa?

Matti on kova äijä! Periksiantamaton suomalainen mies. Kaikkensa antoi, vaikkei mikään satakieli olekaan. Äänitettiin koko päivä Matin saunamökissä. Taisi muutaman kerran marsukin aivastaa.

Matti Nykänen
- Mattihan on ihan päälikkö!  Aito, jalat maassa oleva hieno mies. Täysi hullu hyvällä tavalla ja pitää ollakkin jos  90kmh vauhdilla hyppää 200 metrin hyppyjä, Rap-duo summaa ex-mäkikotkasta. 

Tuliko musiikkivideota kuvatessa kommeluksia vastaan?

Matti reväytti valitettavasti nivusen, mutta muuten kaikki meni oikeen kivasti. Sehän ois muuten hypänny sieltä Jyväskylän sillalta.

Missä toivotte, että kyseinen biisi soi?

Hienoahan olisi, että tämä päätyisi radioon, mutta uskon, että ihmiset löytävät tämän muutenkin ja ottavat omakseen, jos siitä diggaavat.

Miten aiotte itse juhlistaa Suomen itsenäisyyttä?

Tuntematon sotilas ja Korson yökerhossa pari märkää.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!