Laulaja-näyttelijä Hanna-Riikka Siitonen on kuollut 47-vuotiaana

Uutiset | 25.07.2018 18:36

Uusi päivä -sarjasta ja Taikapeili-yhtyeestä tuttu näyttelijä-laulaja Hanna-Riikka Siitonen on kuollut. Asia vahvistetaan Seiskalle Siitosen lähipiiristä. Siitonen oli kuollessaan 47-vuotias.

Siitonen sairastui kilpirauhassyöpään vuonna 2000 ja oli parantumattomasti sairas. Siitonen jättäytyi pois Uusi päivä -sarjasta helmikuussa.

Sarjassa Lisbeth "Lissu" Kanervaa näytellyt Siitonen kiitti tuolloin sarjan lähettämässä tiedotteessa ohjelman katsojia. Hän näytteli sarjassa vuodesta 2010 alkaen.

LUE LISÄÄ: Hanna-Riikka Siitonen jäi sairauslomalle - poistui Uusi päivä -sarjasta! 

Tutustuin Lissuun vuonna 2010. Siitä lähtien olen saanut elää ja luoda hänen kanssaan tarinaa, joka onneksemme jatkuu vahvana vielä hyvän aikaa. Minun on näyttelijänä kuitenkin tullut aika kiittää ja kätkeä valtava kasa muistoja sydämeeni. Jossain siellä teidän joukossanne on varmasti joku, joka muistaa Lissun elämästä vielä paljon minuakin enemmän, mutta paljon muistan minäkin. Muistan kaikki ihanat oppilaani, uskolliset ystäväni ja jokaisen tulenpalavan ja traagisesti päättyneen rakkauden... Kiitän kaikkia teitä, jotka olette kävelleet kanssani aamuisin Voimalaan ja iltaisin sieltä kotiin. Minä nimittäin tunnen nämä kadut, hän viestitti helmikuussa.

Siitonen oli naimisissa näyttelijä Janne Virtasen kanssa vuodesta 2000 alkaen. Pariskunnalla on vuonna 2003 syntynyt tytär. Hanna-Riikan vanhemmat ovat laulaja Matti "Fredi" Siitonen ja poliitikko, Helsingin entinen ylipormestari Eva-Riitta Siitonen.

LUE: 47-vuotiaana kuollut Hanna-Riikka Siitonen oli lahjakas multitalentti: näistä töistä hänet muistetaan - kuvat elämän varrelta

Siitonen oli koulutukseltaan teatteritaiteen maisteri. Hän lauloi suositussa Taikapeili-yhtyeessä yhdessä Nina Tapion kanssa. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Jos sulla on toinen, Seuraa johtajaa sekä Nyt kun nähdään taas.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!