Hanna-Riikka Siitonen jäi sairauslomalle - poistui Uusi päivä -sarjasta!

Telkkari | 14.02.2018 13:24

Ylen Uusi päivä -sarjassa tehtiin näyttelijävaihdos.

Sarjassa vuodesta 2010 asti näytellyt Hanna-Riikka Siitonen on jäänyt sairauslomalle, eikä hän jatka Lissun roolissa. Asiasta tiedotettiin tänään (14.2.) Uusi päivä -sarjan Instagram-tilillä.

Lissu ei sarjasta katoa, vaan häntä näyttelee toistaiseksi Mari Posti. Hanna-Riikka puolestaan jatkaa edelleen Uuden Päivän musiikkituottajana, Hanna-Riikan kuvan yhteydessä kerrottiin.

Näyttelijä halusi kiittää tv-sarjan katsojia upeista vuosista.

Tutustuin Lissuun vuonna 2010. Siitä lähtien olen saanut elää ja luoda hänen kanssaan tarinaa, joka onneksemme jatkuu vahvana vielä hyvän aikaa. Minun on näyttelijänä kuitenkin tullut aika kiittää ja kätkeä valtava kasa muistoja sydämeeni. Jossain siellä teidän joukossanne on varmasti joku, joka muistaa Lissun elämästä vielä paljon minuakin enemmän, mutta paljon muistan minäkin. Muistan kaikki ihanat oppilaani, uskolliset ystäväni ja jokaisen tulenpalavan ja traagisesti päättyneen rakkauden... Kiitän kaikkia teitä, jotka olette kävelleet kanssani aamuisin Voimalaan ja iltaisin sieltä kotiin. Minä nimittäin tunnen nämä kadut, hän viestitti.

Hanna-Riikka on sairastanut kilpirauhassyöpää 16 vuoden ajan.

Sairauslomasta uutisoi ensimmäisenä Yle.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Jari Karjalainen ja instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!