Laulaja Milana Misic poistui sosiaalisesta mediasta – taustalla lapsuuden tragediat

Uutiset | 26.10.2020 07:22

Laulaja Milana Misicin, 50, lapsuus oli traaginen. Ollessaan alle kaksivuotias hänen vanhempansa erosivat ja Miso-isä muutti Ruotsiin. Äiti, laulajatähti Laila Kinnunen ei työnsä ja alkoholisminsa vuoksi voinut pitää huolta Milanasta, joten tyttö päätyi asumaan isovanhempiensa luokse.

Lue myös: 20 vuotta sitten kuolleen Laila Kinnusen Milana-tytär äitinsä kohtalosta: Olin odottanut tuota soittoa koko elämäni

– Suurin tragedia kuitenkin oli, että isovanhempieni luona asuneet kaksi enoani joivat rajusti ja olivat väkivaltaisia toisiaan kohtaan. Olin 13-vuotias, kun he kuolivat viikon välein toisistaan. Oma elämäni alkoi vasta silloin, sitä ennen olin elänyt pelossa ja jännityksessä.

Milana asui lapsuudessaan Helsingissä Hietalahden toria vastapäätä. – Tunnen keskustan kuin omat taskuni, osaan kävellä siellä minne vaan.
Milana asui lapsuudessaan Helsingissä Hietalahden toria vastapäätä. – Tunnen keskustan kuin omat taskuni, osaan kävellä siellä minne vaan.

Lue myös: Laulaja Milana Misic traagisesta lapsuudestaan: Elin pelossa ja jännityksessä!

Lapsuuden tragediat vaikuttavat yhä siihen, että hän on yliherkkä. Siksi hän tekikin äskettäin päätöksen, että vetäytyy hetkeksi pois sosiaalisesta mediasta.

– Facebook ei ole enää se sama iloinen paikka kuin mitä se oli ennen. Siellä näkee, että ihmiset voivat huonosti. En halua lisätä pahaa oloani muutenkin stressaavassa maailmantilanteessa.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!