fbqLaulaja Frederikin, 74, raju putkatilitys: virui sellissä kaksi vuorokautta karuissa olosuhteissa – ”P**keleen kuuma ja pieni koppi!” | Seiska
Frederik

Laulaja Frederikin, 74, raju putkatilitys: virui sellissä kaksi vuorokautta karuissa olosuhteissa – ”P**keleen kuuma ja pieni koppi!”

Uutiset | 26.10.2019 07:02

Seiska uutisoi torstaina, että junttidiskon keisari, laulaja Ilkka "Frederik" Sysimetsä, 74, joutui äskettäin putkaan Bahamalla, minne iskelmäori päätyi Floridasta amerikkalaisten ystäviensä pikavenekyydillä.

Tulli nappasi Reetun, eikä häntä yllättäen päästetty maahan.

Lue lisää: Tulli nappasi! Laulaja Frederik, 74, paiskattiin käsiraudoissa putkaan Bahamalla - lomamatkalle järkyttävä käänne!

– Ajattelin automaattisesti pääseväni maihin siinä missä muutkin, mutta enpäs päässytkään.

– Jenkkikavereillani ei ollut mitään ongelmia, mutta virkailijat kyselivät, että mikäs tämä suomalainen kundi oikein on. Kaverini kertoivat, että se on Frederik, ihan turisti!

Turistiviisumille ei ollut tarvetta, mutta tuhoisan Dorian-hirmumyrskyn aiheuttaman poikkeustilan vuoksi suomalaisen humppakuninkaan olisi kuulemma pitänyt ilmoittaa tulostaan etukäteen konsulaattiin.

Lue myös: Ei voi olla totta! Miamissa lomaileva Frederik, 74, iski silmänsä tenniksen amerikkalaiseen supertähteen Serena Williamsiin: ”Ihana, isopyllyinen nainen!”

Iskelmäorin yhdysvaltalais- ystävillä oli hävyttömän tehokas moottorivene. – Neljällä 350-heppaisella moottorilla pyyhkäisi vauhdilla Bahamalle, Frederik kehaisee.
Iskelmäorin yhdysvaltalaisystävillä oli hävyttömän tehokas moottorivene. – Neljällä 350-heppaisella moottorilla pyyhkäisi vauhdilla Bahamalle, Frederik kehaisee.

"Viruin siellä kaksi vuorokautta"

Frederik lyötiin lopulta käsirautoihin ja passitettiin putkaan.

– Sanoin, ettei tämän ikäisen jätkän käsiä tarvitsisi raudoittaa selän taakse. Mutta niin vain pistivät tyrmään!

Lue myös: Väsymätön iskelmäori Frederik, 74, ja tennistähti Serena Williams, 38, työntelevät ostoskärryjä yhdessä ”kuin vanha aviopari” – joko Serenan miljardöörirakkaan pitää olla huolissaan?

Bahamalainen putka oli Reetun sanojen mukaan ”perkeleen kuuma ja pieni koppi".

– Viruin siellä lähes kaksi vuorokautta. Yö sellissä oli aivan perseestä, ja sain syödäkseni vain vihannessoppaa, joka ei ollut kummoista.

Testaa tietosi: Tiedätkö kaiken uransa lopettavasta Frederikistä? Minkä lajin SM-mitalisti hän on? Testaa tietosi huikeassa Reetu-tietovisassa!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!