Katso kuvat!
Ellinoora ja Samuli-rakas olivat lentokentällä.

Laulaja Ellinoora lensi muusikkorakkaansa kanssa keikalle: Vain elämää -tähti piilottautui huppuunsa turvatarkastuksessa – kuvat!

Uutiset | 01.12.2018 13:06

Vain elämää -tähti Ellinoora bongattiin muusikkorakkaansa Samuli Sirviön kanssa Helsinki-Vantaan lentoasemalta viime viikolla.

– Ellinooralla oli huppu syvälle päähän vedettynä turvatarkastuksen jonossa. Rakastavaiset lähtivät Leville keikalle, Seiskalle kerrotaan.

Ellinoora ja Samuli lentokentällä.

Lue myös: Vain elämää -tähti Ellinoora käänsi katseita rakkaansa kanssa lentokentällä: laukku ja hiukset sävy sävyyn – kuva!

Ellinoora ja Samuli lentokentällä.

Tänä syksynä Vain elämää -sarjassa nähty Ellinoora kertoi ohjelmassa suhteestaan muusikkomieheensä. Hän ei kuitenkaan kertonut rakkaansa nimeä, mutta Seiskan saaman tiedon mukaan Ellinoora on seurustellut jo pitkään muusikkona ja hittituottajana ansioituneen Samulin kanssa.

Lue lisää: Jättiyllätys! Vain elämää -tähti Ellinoora seurustelee tunnetun muusikon ja hittituottajan kanssa: "Rakkaus löytyy, kun vähiten odottaa" – kuva!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!