Benjamin Peltonen viihtyy sinkkuna.

Laulaja Benjamin Peltonen viihtyy sinkkuna: ”Ei ole mitään annettavaa kumppanille!”

02.12.2018 10:47

Instagram-julkkiksena ja Tähdet, tähdet -ohjelmasta tutuksi tullut Benjamin Peltonen, 21, on julkaissut syksyllä kaksi uutta kappaletta, Naarmuja ja Juon sut pois. Molemmat on otettu keikoilla hyvin vastaan.

– On ollut sairaan hienoa huomata keikoilla, että jengi laulaa mukana kappaleita, joita olen ollut itse tekemässä.

Lue myös: Oho! Benjamin Peltonen poisti somekuvansa ja muutti radikaalisti imagoaan – ei halua olla enää unelmavävy: ”Kiroilen ja juon!”

Benjamin on kirjoittanut Naarmuja-kappaleen biisinkirjoittajaystävänsä Nean kanssa. Idea syntyi, kun kaverukset viettivät koti-iltaa keskustellen traumoista, joita edelliset suhteet ovat jättäneet.

– En ole koskaan pelännyt suhteisiin heittäytymistä, mutta en ole myöskään viime aikoina seurustellut. En haaveile suhteesta, koska minulla ei ole mitään annettavaa kumppanille, kun olen yötä päivää studiolla.

– En ole juurikaan käynyt kotona kahteen kuukauteen tai nähnyt ystäviäni, Benjamin tunnustaa.

Lue myös: Oho, Benjamin Peltonen vaihtoi hiustyyliään radikaalisti - muutos jakaa mielipiteitä: "Miks muistutat Elastista?"

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!